Ζώδια Σήμερα 8/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Η ανησυχία ότι θα χαθεί αυτό που υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή καταλαγιάζει σήμερα, καθώς η σημερινή μέρα στέλνει τις ευεργετικές της επιδράσεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, γεμάτες τρυφερότητα και συντροφικότητα.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν θεαματικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικά αρνητικό. Χρειάζεται κάποιος καιρός για να αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών που κάνατε το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συναισθήματά σας πιθανόν να ξαφνιάσουν ευχάριστα κάποια πρόσωπα που σας θεωρούσαν απρόσιτο και μάλλον εκκεντρικό. Αν έχετε κάτι να πείτε λοιπόν, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να το κάνετε, καθώς η σημερινή μέρα επιδρά θετικά στην επικοινωνία σας.

Πιθανόν κάποιοι σήμερα να σας πλησιάσουν με προτάσεις για συνεργασία. Εξετάστε πολύ προσεκτικά την σοβαρότητα των προτάσεων αυτών και μην δώσετε πολύ βάση σε υποσχέσεις για γρήγορα κέρδη και μεγάλες αποδόσεις. Δείξτε έμπρακτα την υποστήριξή σας σε ένα συνεργάτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα επιδρά πολύ θετικά, η διάθεσή σας βρίσκεται σε αρκετά καλά επίπεδα και θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας έλκει ερωτικά. Επιδιώξτε σήμερα να παρευρεθείτε σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή σε μία δεξίωση.

Μπορείτε σήμερα να πιέσετε περισσότερο τις καταστάσεις αν βρίσκεστε σε φάση διαπραγμάτευσης για τις οικονομικές απολαβές σας και να πετύχετε καλύτερες συμφωνίες και διακανονισμούς. Φανείτε συνεπείς όμως στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπέμπετε έντονη γοητεία και το μυαλό σας είναι μάλλον στις σαρκικές απολαύσεις, αλλά μπορεί να την πατήσετε άσχημα αν κάνετε παιχνίδι με το λάθος πρόσωπο. Η μέρα σήμερα ευνοεί τις ερωτικές σας αναζητήσεις και σας φέρνει πιο κοντά σ΄ αυτό που αναζητάτε.

Αν δεν έχετε άλλη επιλογή, κινηθείτε παρασκηνιακά για να πάρετε τις πληροφορίες που ζητάτε. Αποφύγετε όμως να σχολιάσετε αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας και κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η μέρα φέρνει θετικές επιδράσεις στην ερωτική σας ζωή, δεν θα λείψουν και κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας, που περισσότερο σας απογοητεύουν γιατί δείχνουν ότι η σχέση σας δεν έχει φτάσει ακόμα σε σημείο που να σας καλύπτει πλήρως συναισθηματικά.

Όσοι ξεκινάτε μια καινούρια εργασία θα βρεθείτε στην θέση να πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς που δεν είχατε υπολογίσει. Αν και είναι πολύ νωρίς, οι βάσεις που βάζετε αυτό το διάστημα είναι πολύ καλές για την συνέχεια της επαγγελματικής σας πορείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε σήμερα να μεταφέρετε την αισιοδοξία που έχεται και στο ταίρι σας, που μάλλον δείχνει ότι κάτι απροσδιόριστο το απασχολεί. Μην το πάρετε προσωπικά και ανεβάστε του την διάθεση δείχνοντας κατανόηση και τρυφερότητα.

Η κινητικότητα που επιδείξατε το τελευταίο διάστημα αρχίζει να φέρνει τους καρπούς της, που είναι ανάλογοι των προσπαθειών σας. Μπορείτε πάντως τώρα να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα σχετικά με το τι σας συμφέρει και το τι όχι.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ θετική ημέρα για την ερωτική σας ζωή αυξάνονται οι πιθανότητες εξέλιξης μιας σχέσης. Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε έντονες ερωτικές απολαύσεις έτσι μπορείτε  το βράδυ  να διασκεδάσετε και να  περάσετε όμορφα.

Η μέρα σήμερα ευνοεί  εσάς τους Ζυγούς  τονίζει την δημιουργικότητα και την έμπνευσή σας, και καθώς και η επικοινωνία σας επίσης είναι τονισμένη, μπορείτε να βρείτε καινούριους τρόπους για να πείσετε και να προωθήσετε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα έχετε την τάση  για ονειροπόληση. Σκέφτεστε  τις καλύτερες στιγμές που ζήσατε με το ιδανικό σας ταίρι και ελπίζετε να τις ξαναζήσετε. Καλό όμως είναι είτε να τις διεκδικήσετε είτε να  εκτιμήσετε αυτό που υπάρχει τώρα στη ζωή σας.

Η σημερινή μέρα κάνει απαραίτητη την ενδοσκόπηση, αλλά και την επανεξέταση βασικών θεμάτων που σας απασχολούν στην εργασία σας.  Θα ωφεληθείτε περισσότερο με την υπομονή, παρά με τον αυθορμητισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα αφυπνίζει την διάθεσή σας για ανεξαρτησία και καινούρια ξεκινήματα. Οι δεσμευμένοι Τοξότες καλό είναι να το προσέξετε αυτό, για να μην ενδώσετε σε κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την σχέση σας.

Η ανασφαλής στάση που κρατάτε προς όλους και προς όλα σας κάνει να περιστρέφεστε γύρω από θέματα και μετά πάλι από την αρχή. Είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσετε και να βάλετε όλα τα ζητήματα σε μια σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ευνοϊκή ημέρα για την ερωτική σας ζωή και πιθανόν να σας δοθεί η ευκαιρία που ζητούσατε για να προωθήσετε θέματα που σας απασχολούν, να διορθώσετε λάθη και να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσέξετε όμως να μην είστε επιπόλαιοι στις κινήσεις σας.

Σήμερα είναι μια  καλή ημέρα για να συζητήσετε με συγγενείς για κάποια περιουσιακά θέματα, ζητήματα κληρονομιάς και οικονομικές απαιτήσεις από τρίτους. Η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να πετύχετε καλές συμφωνίες και διακανονισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κτητικότητα και η ζήλια δεν είναι μόνο μια  έκφραση του πάθους αλλά μπορεί να φέρουν και αναταραχές στη σχέση με το ταίρι σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας προκειμένου να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει και πώς θα το αντιμετωπίσετε.

Κάπως περίεργη αυτή η ημέρα για τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα.  Από την μια να έχετε την τάση να παίρνετε εύκολα ρίσκα και από την άλλη  να κολλάτε σε λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Κοιτάξτε μπροστά και μην κολλάτε πουθενά.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα, διαμορφώνει μια πιο αισιόδοξη αντίληψη ευρύτερα για την ζωή, αλλά και για τις προσωπικές σας σχέσεις ειδικότερα. Το ταίρι σας και οι φίλοι σας είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.

Σήμερα καλείστε να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να υπάρξει ανάγκη να τροποποιήσετε την στρατηγική σας μέχρι να καταφέρετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας.

Διαβάστε επίσης