Δήμητρα Ματσούκα: “Την περίοδο των εξωφύλλων πουλούσα. Εμένα δεν μου άρεσα, ήμουν πιο καλή στην πραγματικότητα”.

Στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Δήμητρα Ματσούκα όπου συνάντησε τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλώντας για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία.

Μιλώντας για την άρνηση της δίνει συνεντεύξεις και να φωτογραφίζεται για εξώφυλλα αποκάλυψε: “Είχα έναν φόβο απέναντι στην αισθητική των μέσων. Επειδή μεγάλωσα σε ένα σπίτι που κυκλοφορούσαν συνέχεια ξένα περιοδικά, είχα μεγάλη αγάπη στις ωραίες και φανταστικές φωτογραφίσεις που έβλεπα. Είχα την τύχη γιατί ήταν οι χρυσές εποχές που γινόντουσαν πολύ ωραίες παραγωγές. Ζητούσα τρελά πράγματα γινόντουσαν […] Αχ αυτά τα εξώφυλλα! Κάπου στο τέταρτο-πέμπτο, αυτό συνέβη το 2004, είπα ‘Τέλος, ως εδώ!’ και δεν ξαναέκανα ποτέ” ενώ αναφερόμενη στον λόγο υπογράμμισε: “Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής αγοραίας διάθεσης ‘να πουλήσουμε’ οπότε θα κοντύνουμε, θα μεγαλώσουμε, ενώ οι μέσα φωτογραφίσεις ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών και το λέω μετά βεβαιότητας αυτό. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση γιατί δίναμε πάντα τα χέρια για το τι θα μπει και έμπαινε πάντα κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον”.

Δεν δίστασε μάλιστα να περιγράψει ένα περιστατικό με τον Πέτρο Κωστόπουλο όταν δεν την άρεσε μια από τις φωτογραφίες που ήθελαν να βάλουν εξώφυλλο στο περιοδικό μετά τη φωτογράφηση: “Είχαμε κάνει ένα εξώφυλλο που είχε κάνει η Μπελούτσι, αυτό με το μέλι, αλλά μου είχαν πει αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει, μην ανησυχείς και τους είχα πει ότι δεν μου αρέσει και μου είπαν ότι θα μπει γιατί κι εμείς έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφηση. Πληρωνόμασταν τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης, έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500.000, γύρισα κι όταν τις έβγαλα ήταν σίγουρα ο Πέτρος κι άλλος ένας κι όταν τις έβγαλα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείου σαν να έβγαλα βόμβα. Τελικά μπήκε αλλά έγινε ξανά η φωτογράφηση για να είμαι πιο ευχαριστημένη”

Για αυτή της τη στάση παραδέχτηκε: “Δεν το έκαναν γιατί με συμπαθούσαν. Ο λόγος που με καλούσαν στα εξώφυλλα ήταν καθαρά για το δικό τους καλό […] Το ήξερα ότι πουλάω. Το διαπραγματεύτηκα σωστά, ειδικά όσον αφορά το οικονομικό του κομμάτι. Επίσης, το γύρισα πολύ ωραία και με σωφροσύνη. Καλά το πήγα”.

Κλείνοντας δεν δίστασε να σημειώσει πως: “Δεν την ψώνισα ποτέ. Δεν ήμουν στερημένη από αποδοχή. Την περίοδο των εξωφύλλων δεν μου άρεσα. Έλεγα ότι με αδικούν. Έλεγα ότι είμαι πιο καλή στην πραγματικότητα

Διαβάστε επίσης