Ζώδια Σήμερα 9/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι δραστηριότητες με άλλους μπορεί να είναι ιδιαίτερα δυναμωτικές και παραγωγικές σήμερα. Μπορείς να εργαστείς για την οικοδόμηση σχέσεων με φίλους ή μπορεί να αναλάβεις την ηγεσία σε ένα θέμα, ακολουθώντας τον δικό σου δημιουργικό τρόπο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη συμβολή των άλλων. Πρόσεξε τι λες στον ερωτικό σύντροφό σου και κυρίως τον τρόπο που τα λες. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Υπάρχει ισχυρή ενέργεια διαθέσιμη σήμερα για νέες δημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα έργο εργασίας ή απολαμβάνεις να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε μια σημαντική επιδίωξη της ζωής σου. Καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα ασκεί την επιρροή του και οι διαφορές στις απόψεις ή η έλλειψη κατανόησης μπορεί να σε απογοητεύσουν. Κάνε ό,τι μπορείς για να απομακρυνθείς από αρνητικές σκέψεις και μην επιβαρύνεις το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, σκέψεις του παρελθόντος επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για δημιουργική επίλυση προβλημάτων σήμερα. Η επιθυμία σου να σπουδάσεις ή να μάθεις κάτι νέο και να επιδιώξεις προσωπικά ενδιαφέροντα είναι έντονη. Σε ενθουσιάζει το να κατανοούν οι άλλοι τις απόψεις σου και η σκέψη σου τείνει να βαθαίνει αν και μπορεί να πάρει μια απότομη στροφή και θα πρέπει να προσέξεις να μην περάσεις σε μια εμμονή ή υπερβολική ανησυχία. Νιώθεις λίγο άβολα ή ευάλωτη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις για διασκέδαση με φίλους.

Καρκίνος
Η επιχειρηματική στρατηγική μπορεί να ευδοκιμήσει σήμερα, αλλιώς καταρτίζεις αποτελεσματικά σχέδια και επιλύεις προβλήματα γρήγορα και με τεχνογνωσία. Εάν υπήρξε ανισότητα σε μια σχέση είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις αυτό το θέμα τώρα. Τα προσωπικά ζητήματα μπορούν επίσης να ωφεληθούν από περαιτέρω σκέψη, προσοχή ή συζήτηση. Μπορεί να είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενική σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, αλλά φρόντισε να μην βγάζεις γρήγορα και σκληρά συμπεράσματα.

Λέων
Υπάρχει ισχυρή ενέργεια για επίλυση προβλημάτων που φέρνει αποτελέσματα σε μια συνεργασία. Μπορεί να είσαι πρόθυμη να αντιμετωπίσεις τις ανισότητες ή να εξερευνήσεις μια συναρπαστική δραστηριότητα. Σου αρέσει να κάνεις σχέδια ή να στήνεις στρατηγικές που αφορούν στα μελλοντικά σχέδιά σου. Καθώς προχωρά η μέρα ένα συγκεκριμένο εγχείρημα ή έργο θα απαιτήσει την απόλυτη προσοχή σου. Η διαίσθησή σου μπορεί να σου λέει διαφορετικές ιστορίες για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Βρίσκεσαι σε εξαιρετική θέση για να ασχοληθείς με έναν επαγγελματικό στόχο σήμερα. Είσαι σίγουρη για μια κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις ή μια στρατηγική που έρχεται στο μυαλό σου. Η σκέψη σου είναι λίγο πιο τολμηρή και νιώθεις αρκετά πρόθυμη να φροντίσεις την υγεία, τις ρουτίνες ή τις δουλειές σου. Διοχέτευσε την έντονη ενέργεια σου σε κάτι εποικοδομητικό και θα διαπιστώσεις ότι έχεις τη δυνατότητα να συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα από το συνηθισμένο.

Ζυγός
Είναι πιθανό να νιώσεις πιο ανεξάρτητη και έτοιμη να εκφραστείς ανοιχτά και άμεσα. Η εξαιρετική ενέργεια είναι μαζί σου για δημιουργικές αναζητήσεις κάθε είδους και η αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας σου είναι ισχυρή. Ενώ μπορεί να θέλεις να εστιάσεις στα θετικά μπορεί να σκέφτεσαι προβλήματα και να επανεξετάζεις τα θέματα που αφορούν στο μέλλον. Ο Ερμής και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια προκλητική όψη εγείροντας φόβους και φιλοδοξίες όσο προχωρά η μέρα.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι με οικογενειακά ή προσωπικά θέματα, θέλοντας να φέρεις περισσότερη ισορροπία στην οικιακή σου ζωή. Αργότερα σήμερα ο Ερμής κατευθύνεται προς μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα και μπορεί να υπάρξει κάποιος εκνευρισμός ή ένταση λόγω του άγχους των αυξημένων απαιτήσεων των άλλων από εσένα. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή όσο και η ψυχολογία σου έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους.

Τοξότης
Έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ιδέες και στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα σήμερα. Έχεις την τάση να θέλεις να λύσεις προβλήματα, ειδικά μηχανικά και μαθησιακά. Είναι μια εργατική περίοδος που προσεγγίζεις θέματα με θάρρος και άμεσα έχοντας αποτελέσματα. Ωστόσο αργότερα σήμερα ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει ψυχική ένταση. Οι επικοινωνίες είναι δύσκολες προς το παρόν για αυτό απόφυγε θέματα συζήτησης που αφορούν στην ερωτική ζωή σου.

Αιγόκερος
Έχεις μια παραγωγική μέρα μπροστά σου και θα μπορούσες να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να φροντίσεις ένα έργο ή τα τιμαλφή σου. Το να κάνεις σχέδια μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Η δυσαρέσκεια ή η απογοήτευση ωστόσο μπορεί να προκύψουν όσο κυλά η μέρα. Τα ίδια παλιά μοτίβα σχέσεων που σε οδηγούν σε μια απογοητευμένη ή στάσιμη θέση δεν χρειάζεται να επαναληφθούν, αλλά χρειάζεται προσπάθεια. Χρησιμοποίησε αυτήν την ένταση θετικά σε θέματα που αφορούν στο συναίσθημα.

Υδροχόος
Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για κάποιο φιλικό ανταγωνισμό που σε ωθεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό ή να φτάσεις ψηλότερα. Η αυτοβελτίωση είναι ένα σημαντικό θέμα, ωστόσο όσο κυλά η μέρα μπορεί να υπάρξουν διπλές έννοιες στις επικοινωνίες των ανθρώπων, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό. Είναι πιθανές εντάσεις και λογομαχίες για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους σε θέματα κυρίως που αφορούν στο συναίσθημα και τον έρωτα.

Ιχθείς
Μπορεί να θελήσεις να αντιμετωπίσεις ένα ενοχλητικό πρόβλημα και επιτέλους να το φροντίσεις σήμερα, καθώς υπάρχει μια δυνατή θεραπευτική ενέργεια στη διάθεσή σου. Είναι απίθανο να δεχτείς κακές συνθήκες για τον εαυτό σου τώρα και είσαι έτοιμη να αναλάβεις αποφασιστική δράση. Αργότερα σήμερα ωστόσο μπορεί να νιώσεις ότι οι επικοινωνίες είναι επιβαρυμένες. Να θυμάσαι πως οι γύρω σου μπορεί να αναζητούν επικύρωση και όχι συμβουλές.

Διαβάστε επίσης