Η Νατάσα Μποφίλιου υιοθέτησε boho στυλ

Η Νατάσα Μποφίλιου βρέθηκε εχθές (12/02) στο Μέγαρο Μουσικής στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Η Αυλή των θαυμάτων».

Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το εμβληματικό έργο του νεοελληνικού θεάτρου επανασυστήνεται στο ευρύ κοινό, αυτή τη φορά ως μιούζικαλ σε μία σπουδαία συνεργασία ανάμεσα στο σκηνοθέτη Χρήστο Σουγάρη και το διεθνώς καταξιωμένο σολίστ του πιάνου και συνθέτη Στέφανο Κορκολή.

H αγαπημένη τραγουδίστρια με τη μελαγχολική φωνή που καταφέρνει να μας ταξιδεύει ανελλιπώς δήλωσε το «παρών» με ένα look που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως. Παραμένοντας πιστή στο casual στυλ της, επέλεξε να συνδυάσει ντένιμ παντελόνι σε ίσια γραμμή με εμπριμέ πουκάμισο. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν τα αξεσουάρ και το πανωφόρι που χάρισαν μία πιο boho αισθητική στο σύνολο. Συγκεκριμένα, αγαπήσαμε την ταμπά τσάντα με τα κρόσσια και τις vintage καουμπόικες μπότες. Βέβαια, ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της εμφάνισης παρέμεινε το μακρύ βελουτέ παλτό, σε βαθιά μπλε απόχρωση, με τα ασημί κεντήματα και το γούνινο γιακά.

Διαβάστε επίσης