Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά και η αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Η Εριέττα Κούρκουλο και ο συζυγος της Βύρωνας Βασιλειάδης, διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο όπως έχουν ήδη αποκαλύψει πως είναι αγόρι. 

Μαλιστα, η Εριέττα έιχε μοιραστεί το χαρμόσυνο αυτο γεγονός με τους ακολούθους της στο instagram, όπου ευχαριστούσε δημόσια τον γυναικολόγο της Κωνσταντίνο Πάντο, μιας και στο παρελθόν δεν είχε κρύψει τις προσπάθειες αλλα και τις δυσκολίες που αντιμέτώπισε ώστε να μπορεσει να κυοφορήσει

Η ίδια, μετά από ημέρες απουσίας από τα social media, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram και αποκάλυψε τους λόγους της αποστασιοποιηση της.

Όπως έγραψε, θέλησε να πάρει χρόνο ώστε να απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της μαζί με το σύντροφο, την οικογένεια και τους φίλους της. Διαβεβαίωσε μάλιστα πως όλη η οικογένεια χαίρει άκρας υγείας, ενώ αποκάλυψε πως το όνομα που θα δώσει στο γιου της, είναι Νίκος, όπως έλεγαν και τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο.

“Καλησπέρα σε όλους σας!

Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους).

Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε 🙏🏻❤️”.

Εριέττα Κούρκουλου
Διαβάστε επίσης