Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα: το γάμο!

Λίγο καιρό πριν η επανασύνδεσή τους κλείσει χρόνο, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους όπως αποκάλυψε ένα «μαρτυριάρικο πουλάκι» που φαίνεται πως ξέρει κάτι παραπάνω για την πρόθεση του Άφλεκ να γονατίσει ενώπιον της Λατίνας σταρ και να ολοκληρώσουν ό,τι άφησαν στη μέση περίπου προ 20ετίας: το γάμο! 

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στο «Entertainment Tonight» είπε πως τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά μεταξύ τους που ο ηθοποιός σκέφτεται να κάνει νωρίτερα την πρόταση γάμου. Αν και δημοσιεύματα ήθελαν το μεταξύ τους κλίμα ψυχρό μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Μπεν Άφλεκ και ανέφερε πως «αν ήταν ακόμα με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, θα ήταν ακόμα αλκοολικός», η πηγή τους τα διαψεύδει. «Η συνέντευξη που έδωσε ο Μπεν στον Χάουαρντ Στερν δεν τους έκανε κακό. Καταλαβαίνουν ότι καμιά φορά γίνονται τέτοια πράγματα στα δημόσια πρόσωπα. Και τα λόγια παρεξηγούνται συχνά», είπε. Εξήγησε πως η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει και αυτό έκανε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. «Είναι τρελαμένοι από έρωτα. Η Τζεν τον προσέχει και είναι δίπλα του στα πάντα. Έχουν χτίσει με πολλή αγάπη τη σχέση τους και έχουν φροντίσει και για τα παιδιά τους. Οι οικογένειές τους τα πάνε πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρραβωνιαστούν», αναφέρει η πηγή. 

«Ο Μπεν είναι απλά χαρούμενος με τη ζωή αυτή τη στιγμή και έχει περάσει καιρός από τότε που οι φίλοι του τον βλέπουν με τόσο θετική διάθεση», πρόσθεσε. «Η Τζεν βοηθάει να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό του και πιστώνεται αυτή τη θετική στροφή στη ζωή του. Ήταν πάντα αστείος, δημιουργικός, έξυπνος και περιποιητικός, αλλά η διαφορά του τελευταία είναι ότι είναι πάντα χαμογελαστός και χαρούμενος», τονίζει η πηγή. Όπως είχε αποκαλύψει ο Άφλεκ στη «WSJ»: «Είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου γιατί είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Είχα δεύτερες ευκαιρίες ως άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και ελπίζουμε να μαθαίνουμε από αυτές τις αποτυχίες. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται κάποιος για να προχωρήσει είναι η δεύτερη ευκαιρία».

Πηγή: ΟΝ ΤΙΜΕ

Διαβάστε επίσης