Σοφία Βόσσου: “Η μάνα μου ήταν ο Χίτλερ – Δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξω το παιδί μου”

Τη Σοφία Βόσσου υποδέχτηκαν στο “Στούντιο 4” η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε μία συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ αναφερόμενη μεταξύ άλλων στα πρώτα χρόνια της ζωής της και στην ταραχώδη σχέση με τη μητέρα της.

Ήμασταν μία οικογένεια με πολλές αγάπες και αγκαλιές. Ήταν πολύ ωραίοι άνθρωποι οι γονείς μου αλλά η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ αυστηρή, ήταν Χίτλερ, δεν υπήρχε, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πήγαινα να κοιμηθώ, να διαβάσω, έκλεινα τη συρόμενη πόρτα και έβλεπα τη φιγούρα της μάνας μου κολλημένη, προσπαθούσε να δει τι κάνω. Παρότι η μητέρα μου τραγουδούσε πολύ ωραία και ήταν καλλιτεχνική φύση, το όνειρό μου για τη μουσική δεν ήταν αποδεκτό, ήθελε να με κάνει δικηγόρο. Ωστόσο δεν μου στέρησε το να μάθω πιάνο, δεν μου στέρησε την αγάπη μου για τη μουσική, δεν ήθελε να την ακολουθήσω σαν επάγγελμα” είπε αρχικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους ήρθαν σε κόντρα: “Ου! Σκοτωνόμασταν κάθε μέρα! Κάθε μέρα! Έχουμε ζήσει μαζί γάμους, διαζύγια… Όταν τα είχα φτιάξει με τον άντρα μου άρχισε να με ρωτάει πού πάω και τι κάνω, ήμουν 18 χρονών, κάποια στιγμή είπα στον άντρα μου ότι δεν γίνεται πια αυτό και ότι πρέπει να αρραβωνιαστούμε. Έγινε ο επίσημος αρραβώνας. Το έκανα για να γλιτώσω από τη μάνα μου, σκέφτηκα ότι αν αρραβωνιαστώ μπορώ να βγαίνω έξω, δεν με άφηνε να βγω έξω“.

Και πρόσθεσε: “Ήθελα να πάω με τον αρραβωνιαστικό μου στη Ρόδο και έγινε σκοτωμός και είπα στον Φάνη “Θα παντρευτούμε, τέλος”. Δεν θα παντρευόμουν ποτέ, με τίποτα. Ήταν και εκείνος στα 21 – 22 του. Παντρευτήκαμε και ήμασταν όπως δύο παιδιά που παντρεύτηκαν άνευ λόγου. Έμεινα έγκυος, δεν υπήρχε περίπτωση να ρίξω το παιδί μου, προέκυψαν και κάποια προβλήματα και έγκυος χώρισα“.

Η Σοφία Βόσσου συνέχισε λέγοντας: “Η μάνα μου μού είπε “Στα έλεγα εγώ”, δεν τον ήθελε, κανέναν δεν ήθελε η μάνα μου! Όλο το καραγκιοζιλίκι από τη μάνα μου το έχω πάρει. Της είχα κρύψει ότι υπήρχαν προβλήματα γιατί θα γινόταν της τρελής. Δεν τον ήθελε που δεν τον ήθελε, φαντάσου να της έλεγα… Ούτε τον ίσκιο της δεν ήθελε. Την καημένη την πεθερά μου που ήταν άγιος άνθρωπος δεν την ήθελε. Ετοιμάζαμε το σπίτι μας με τον άντρα μου και της λέω “Μαμά τέλος, τα κλασικά έπιπλα τα πουλάω”. “Βέβαια η πεθερά σου η κοντή σου άλλαξε τα μυαλά” μου απάντησε“.

Η σχέση της με τον πατέρα της, όπως ανέφερε, διέφερε από αυτήν την κατάσταση: “Ο μπαμπάς μου ήταν άγιος, όλες τις “βρομοδουλειές” τις κάναμε μαζί, με έκρυβε από τη μάνα μου. “Γιατί κρύβεστε εκεί; Παλιοτόμαρα!” μας έλεγε. “Σκατόσογο” μας έλεγε“.

Διαβάστε επίσης