Αφροδίτη Γραμμέλη: “Φυσικά έχω και εγω μερίδιο ευθύνης για το κόψιμο του Mega Καλημέρα”

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα έκανε η Αφροδίτη Γραμμέλη στις κάμερες που περίμεναν έξω από το στούντιο και ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

“Τώρα που τελειώσαμε νομίζω ότι είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Με θετικό πρόσημο κλείνει η συνεργασία αυτή, πάρα πολύ θετικό, με ένα μεγάλο χαμόγελο και ευγνωμοσύνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ήταν μια ευτυχισμένη συνεργασία” είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

“Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε κάτι πιο σημαντικό. Ότι όταν κάτι κόβεται, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά και ότι ο καθένας έχει το μερίδιο της ευθύνης του. Θεωρώ ότι ναι, όταν υπάρχει ένα λάθος, όλοι φταίμε. Αυτό. Φυσικά και έχω και εγω μερίδιο ευθύνης, γιατί να μην έχω εγώ; Δεν υπάρχει κάποιος να μην έχει. Όταν κάτι το οποίο αγαπάς και το κάνεις με πολύ ψυχή και αγάπη διακόπτεται, αν χαρείς, πρέπει να έχεις πρόβλημα. Εγώ νομίζω πως δεν έχω αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον. Δεν θα κάνω εγώ την ανάλυση για το τι δεν πήγε καλά γιατί είναι και μια μέρα συναισθηματικά φορτισμένη και γιατί δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος άνθρωπος. Ο καθένας θα κάνει τον απολογισμό και την αυτοκριτική του, είμαστε όλοι επαγγελματίες πάρα πολύ καλοί και είμαστε αρκετά χρόνια στον χώρο και θεωρώ πως, ό,τι κι αν έγινε, επειδή αυτό που μένει είναι μια πολύ καλή σχέση και με τον σταθμό και με τους συνεργάτες, θέλω να συνεχίσω κρατώντας αυτό” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης