Καίτη Γαρμπή: Όταν η Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Ρομπέρτο Καβάλι στην έπαυλή του

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ρομπέρτο Καβάλι. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του διάσημου σχεδιαστή είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο εμβληματικός Ιταλός σχεδιαστής αφήνει πίσω του μια τεράστια ιστορία στον χώρο της μόδας και του lifestyle.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια η Καίτη Γαρμπή είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από μία φωτογράφιση που έκανε με τον Ιταλό παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή, Roberto Cavali.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε μαζί του στην πολυτελή έπαυλή του, από ένα ταξίδι στη Φλωρεντία που είχε κάνει πριν από χρόνια. 

«Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και φιλοξενηθήκαμε όλη η ομάδα στο σπίτι του Καβάλι. Συγκλονιστικό σπίτι, απίστευτη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Είναι στην καρδιά μιας από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά».

Το βράδυ της Παρασκευής, αφού πληροφορήθηκε για τον θάνατο του αγαπημένου της σχεδιαστή μόδας, η Καίτη Γαρμπή τον αποχαιρέτησε, γράφοντας στα social media:

«Ένα κλικ από τη φωτογράφηση που κάναμε για το L´Officiel με τον Roberto Cavalli το 2002. Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζι με τον Διονύση και όλη την ομάδα και μας φιλοξένησε στο σπίτι του, ένα παλάτι μέσα σε μια απέραντη καταπράσινη έκταση. Θυμάμαι να με βάζει στο ελικόπτερο του και να με πηγαινει βόλτα πιλοτάροντας το ο ίδιος.

Θυμάμαι ένα σπίτι ασύγκριτης πολυτέλειας που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί, θυμάμαι ενα τεράστιο κλουβί με υπέροχους παπαγάλους που φλυαρούσανε όλη μέρα, θυμάμαι να μας φτιάχνει ο ίδιος μακαρόνια να φάμε, θυμάμαι… Ήταν απίστευτα  γοητευτικός, τον θαύμαζα, λάτρευα τα ρούχα του, ήταν ο αγαπημένος μου σχεδιαστής. Φτωχότερος από σήμερα ο κόσμος της μόδας… Riposa in pace Roberto amore mio».

Διαβάστε επίσης