Η Άννα Κανδύλη για τον 20χρονο ανιψιό της: “Θέλω να ρωτήσω την αστυνομία γιατί από τον λαιμό και κάτω είναι γεμάτος μώλωπες”

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Άννα Κανδύλη στον αέρα του “Χαμογέλα και πάλι” το πρωί του Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και δικαστική συντάκτρια αποκάλυψε ότι ο 20χρονος ανιψιός της οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, καθώς δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του. 

Στη συνέχεια η Άννα Κανδύλη κατήγγειλε πως ο ανιψιός της είναι γεμάτος μώλωπες από το λαιμό και κάτω και αναρωτήθηκε για ποιον λόγο συνέβη αυτό.

“Επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα προηγουμένως, και αναφέραμε δυο περιστατικά όπου η αστυνομία έδρασε εγκαίρως, θέλω να πω για ένα περιστατικό που συνέβη προχθές στην Πάτρα. Έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικό αργά τη νύχτα. Λήγει αυτό το περιστατικό. Κάποια ώρα αργότερα βγαίνει περιπολία και αρχίζει να ψάχνει -υποθέτω- για να βρούνε κάποιο συμμετέχοντα στα επεισόδια.

Εκεί στα σκαλάκια, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, κάθονται τρία παιδιά. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο ανιψιός μου, 20 χρονών παιδί. Είναι στην Αρχιτεκτονική, ξέρω πώς έχει μεγαλώσει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ζητούν ταυτότητες, ο ανιψιός μου δεν έχει ταυτότητα, του λένε να πάει στο τμήμα. Τους ρωτάει “γιατί”, αφού δεν έκανε κάτι. 

Του περνούν χειροπέδες, σχηματίζεται μια δικογραφία, γιατί από ό,τι κατάλαβα τον συνδέουν με το περιστατικό που είχε γίνει. Δε θα μπω σε αυτό, θα αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ απλώς θέλω να ρωτήσω γιατί αυτό το παιδί από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες. Αυτό θέλω να ρωτήσω μόνο. Υποθέτω όλοι καταλαβαίνετε γιατί είναι γεμάτο μώλωπες. Δε σκόνταψε. Περιμένω, γιατί και λόγω του ρεπορτάζ που κάνω και τις αρχές σέβομαι και τον νόμο και όλα. Αλλά για αυτό ζητάω μια απάντηση. Να μου πουν όμως γιατί το παιδί έχει μώλωπες” είπε η Άννα Κανδύλη.

Διαβάστε επίσης