Victoria Beckham: Αποκαλύπτει το πρώτο βήμα στην καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης

Η Victoria Beckham φροντίζει ευλαβικά την επιδερμίδα της. Η ίδια άλλωστε έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της ότι ακολουθεί πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης πρωί και βράδυ, όσο κουρασμένη κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποφάσισε να λανσάρει τη δική της skincare σειρά, με προϊόντα που θεωρεί ότι κάθε γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί αν θέλει το δέρμα της να παραμείνει νεανικό και λαμπερό. 

Και τώρα έρχεται με ένα νέο λανσάρισμα αλλά και το μυστικό της όσον αφορά στον καθαρισμό του προσώπου. Η Beckham, εδώ και χρόνια ακολουθεί την τάση του διπλού καθαρισμού. Με αυτό τον τρόπο ξεκινά την πρωινή της ρουτίνα. Της το έχει προτείνει η προσωπική της facialist και στενή της φίλη Melanie Grant. Χρησιμοποιεί ένα έλαιο καθαρισμού αρχικά και στη συνέχεια προϊόν σε μορφή gel. 

Αυτά είναι τα δύο νέα προϊόντα που δημιούργησε και μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά. Πρόκειται για το Daily Oil Cleanser και το Daily Lactic Acid Gel Cleanser. Και τα δύο έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία σε συνεργασία με την Grant. “Tα προϊόντα καθαρισμού ήταν μια αναμενόμενη κίνηση για εμένα και την Victoria. Υπάρχουν ήδη στη σειρά ένα υπέροχο serum και δύο ενυδατικές κρέμες. Αν δεν χρησιμοποιείς το σωστό προϊόν καθαρισμού δεν προετοιμάζεις την επιδερμίδα για τις φόρμουλες περιποίησης που ακολουθούν. Ο διπλός καθαρισμός για εμένα είναι το θεμέλιο των πάντων” δήλωσε η facialist. 

Διαβάστε επίσης