Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Αυτό με την άδεια καρέκλα στη θέση της Φαίης ήταν σαν μνημόσυνο, δημιουργούσε αμηχανία”

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου κατά του ΣΚΑΙ αναφορικά με την επιλογή τους να βγει κανονικά on air η εκπομπή της Φαίης Σκορδά μετά τον χαμό του πατέρα της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης έκανε το δικό της σχόλιο για τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά μετά την απουσία της.

“Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα. Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός για τους δικούς του λόγους – καλώς ή κακώς – ότι η εκπομπή πρέπει να βγει, πρέπει να το στήσεις με τέτοιον τρόπο… Είναι επιχειρήσεις τα κανάλια. Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Θα μπορούσαν να πουν ότι η ψυχή μας, η καρδιά μας, το συναίσθημά μας είναι δίπλα στη Φαίη μας… από κει και πέρα ο σταθμός πήρε την απόφαση να βγει η εκπομπή, πάμε στη θεματολογία μας… η σκέψη μας μαζί σου. Αυτό με την άδεια καρέκλα…” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης