Ελεονώρα Μελέτη: “Η Άντζελα Δημητρίου εκεί έπρεπε να κλείσει την κάνουλα, για να βοηθήσει και το παίδί της”

Όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, για τη ρήξη στις σχέσεις με την κόρη και τον γαμπρό της, σχολίασαν το πρωί της Τρίτης στο “Mega Καλημέρα” η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της.

“Η μάνα τα κάνει όλα ανιδιοτελώς, δεν περιμένει να ακούσει ούτε ευχαριστώ, ούτε να αναγνωριστούν οι κόποι της. Το κάνεις, επειδή έτσι το νιώθεις. Εδώ όμως ξέρεις τι θα χρειαζόταν; Θα χρειαζόταν η Άντζελα Δημητρίου, όταν η κόρη της τελείωσε το σχολείο, να της έλεγε: παιδί μου, κοίταξε τώρα, πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου. Όταν της είπε η κόρη της “σιγά μην πάω να δουλέψω, είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου”, εκεί δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα; Εκεί μπορεί και πρέπει ένας γονιός να κλείσει την κάνουλα, το παιδί του θα βοηθήσει, δεν θα του κάνει κακό” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

“Πονάει όλους τους γονείς. Οποιοσδήποτε γονέας όταν βλέπει αυτή την απαξιωτική και απαξιωτική συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει. Δεν χρειάζεται να είσαι καν γονέας για να το καταλάβεις. Εγώ είμαι της άποψης ότι με την αγάπη, την επικοινωνία και τον διάλογο ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης