Η ασπρόμαυρη δημιουργία που επέλεξε η Demi Moore για την πρεμιέρα του Feud

Τη διαχρονική επιλογή του ασπρόμαυρου έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς Feud: Capote vs The Swans για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Το reunion τους έγινε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου στο Museum of Modern Art στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσά τους και η Demi Moore

Τη διαχρονική επιλογή του ασπρόμαυρου έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς Feud: Capote vs The Swans για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Το reunion τους έγινε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιανουαρίου στο Museum of Modern Art στη Νέα Υόρκη. Ανάμεσά τους και η Demi Moore.

Η 61χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα στράπλες φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Balmain με έμπνευση από τη σειρά ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα Cartier. 

Η Demi Moore μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της

H Demi Moore πόζαρε μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες της Calista Flockhart, Naomi Watts, Diane Lane, Molly Ringwald και Chloe Sevigny.  Όλες με ασπρόμαυρες δημιουργίες.

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Tom Hollander και Treat Williams. Ήταν η τελευταία δουλειά που έκανε ο Williams λίγο πριν από το δυστύχημα με τη μηχανή του που του στοίχισε τη ζωή. 

Πότε είναι η τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς

Στη δημιουργική ομάδα συναντάμε τους Gus Van Sant, Max Winkler, και Jennifer Lynch στη σκηνοθεσία και τον Jon Robin Baitz στο σενάριο. Η τηλεοπτική πρεμιέρα στο FX είναι προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era του Laurence Leamer. Το πρώτο μέρος της κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο Feud: Beete & Joan. 

Η στήριξη της ηθοποιού στον Bruce Willis

Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα η Demi Moore δεν παραλείπει να βρίσκεται κοντά στον άντρα με τον οποίο ήταν παντρεμένη επί δεκατρία χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά: τη Rumer, τη Scout και την Tallulah. Η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis μοιάζει να επιδεινώνεται συνεχώς. Πάσχει από ένα είδος άνοιας το οποίο ονομάζεται μετωποκροταφική και πλέον δεν αναγνωρίζει αγαπημένα του πρόσωπα. 

Διαβάστε επίσης