Jennifer Lopez: Βγαίνει από την comfort zone της και μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο

PARIS, FRANCE - JANUARY 22: Jennifer Lopez attends the Schiaparelli Haute Couture Spring/Summer 2024 show as part of Paris Fashion Week on January 22, 2024 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Jennifer Lopez τόλμησε να κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση βγαίνοντας από την comfort zone της. Η Λατίνα σταρ έφθασε στο show της Schiaparelli για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 για την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι τη Δευτέρα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ξεχώρισε από το πλήθος φορώντας ένα ογκώδες λευκό σακάκι με λευκή ζιβάγκο μπλούζα και χοντρό μαύρο καλσόν. Αυτό που φάνηκε ιδιαίτερα προχωρημένο για την 54χρονη Jennifer, που συνήθως επιλέγει πιο safe και στερεότυπες εμφανίσεις, ήταν τα μεταλλικά χρυσά γυαλιά ηλίου με προσαρτημένα φρύδια. Τα συνδύασε με χοντρά χρυσά σκουλαρίκια.

Πέρα των στιλιστικών της επιλογών, η Lopez έδειχνε μια άλλη και λόγω look. Επέλεξε να βγάλει τις πλούσιες μακριές τρέσες της και να εμφανιστεί με κοντό wet-look.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ της επέμεινε στα smokey μάτια με ιδιαίτερη λάμψη στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Σίγουρα αυτη η εμφάνιση της JLo είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς σπανίως την έχουμε δει σε κόκκινο χαλί χωρίς καλοχτενισμένες μπούκλες ή με εξεζητημένα αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης