Ελένη Μενεγάκη: Η κόρη μου ρώτησε τον πατέρα της “Δεν με έφερε ο πελαργός; Με τη μαμά κάνατε…;”

Στην ερώτηση που έκανε η μικρή Μαρίνα στον Μάκη Παντζόπουλο της αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη, στον αέρα της εκπομπής της Δευτέρας.

Αυτό με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Σίσσυ Φειδά.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Φειδά είπε αναφερόμενη στην κόρη της: “Υπάρχει τόσο έντονη πληροφόρηση στο σχολείο. Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες, για δύο μπαμπάδες, δύο μαμάδες, για πλούσιους, και για οικογένειες με διαφορετικό χρόνο. Ξαφνιάστηκα. Όταν το παιδί σου, σου λέει ‘’μαμά ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο;’’. Εκεί δεν έχω τη γνώση να του το εξηγήσω σωστά, θέλει προσοχή γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί που δεν είναι έτοιμο“.

Μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων η Ελένη Μενεγάκη είπε: “Σκέψου εμένα προχθές ρώτησε η κόρη μου -όχι εμένα ευτυχώς- τον πατέρα της “Δηλαδή, εμένα δεν με έφερε ο πελαργός; Με τη μαμά κάνατε…;”. Γέλαγε βέβαια εκείνος. “Όχι καλέ, τι είναι αυτό;” της απάντησε. “Μείνε στον πελαργό, δεν πειράζει και θα μπούμε αργότερα στα θέματα αυτά” της είπε“.

Διαβάστε επίσης