Σάντρα Μπούλοκ: Όταν η ηθοποιός περιέγραψε την άβολη σκηνή που γύρισαν με τον Ράιαν Ρέινολντς γυμνοί

Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Ράιαν Ρέινολντς έχουν γυρίσει μία σκηνή, την οποία η Χολιγουντιανή σταρ θυμάται ως μια από τις άβολες στιγμές στην καριέρα της.

Πρόκειται για την ταινία «The Proposal» και με αφορμή την επιτυχία που γνωρίζει ξανά μέσω Netflix, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, η περιγραφή της Μπούλοκ για το πόσο άβολη ήταν αυτή η ερωτική σκηνή. Στην ταινία, η ηθοποιός υποδύεται ένα απαιτητικό αφεντικό που διατάζει τον βοηθό της Άντριου (τον οποίο υποδύεται ο Ρέινολντς) να την παντρευτεί προκειμένου να μπορέσει να κρατήσει τη βίζα της για τις ΗΠΑ.

Στη άβολη, κατά τα λεγόμενα της Μπούλοκ, σκηνή, η Μάργκαρετ βγαίνει από το ντους και ψάχνει για μια πετσέτα, όταν πέφτει πάνω στον επίσης γυμνό Άντριου, που μόλις είχε βγάλει τα ρούχα του, επειδή είχε πάει πιο πριν, για τρέξιμο. Οι δυο τους υποτίθεται ότι συγκρούονται και χτυπούν ο ένας πάνω στον άλλο. Κάτι απρόοπτο όμως συνέβη στα γυρίσματα. Η Μπούλοκ έχει πει ότι τα μικρά ειδικά καλύμματα που φορούσε στα επίμαχα σημεία του σώματός της, ξεκόλλησαν.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε και ο συμπρωταγωνιστής της, του οποίου όταν έφυγε το κάλυμμα, φάνηκαν τα γεννητικά του όργανα σε όλο το σετ. Μιλώντας στο podcast «About Last Night», η Μπούλοκ είχε πει: «Ο Ράιαν και εγώ είχαμε αυτά τα πράγματα κολλημένα στα απόκρυφα σημεία μας, τα μαλλιά μου ήταν επίτηδες πάνω από το στήθος μου» και για το ατύχημα του Ρέινολντς, θυμάται: «Είναι απλά ό,τι υπάρχει εκεί, και δεν ξέρω γιατί δεν το είδα, δεν κοίταξα».

Όπως τόνισε, μετά τη σύγκρουση των δύο σταρ η σκηνοθέτις φώναζε “cut”, αλλά κανείς τους δεν μπορούσε πραγματικά να κουνηθεί. «Έπρεπε να κολλήσει ξανά το κάλυμμά του, ο Ράιαν».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός «να είναι ανάσκελα με τα γόνατά του ψηλά», ενώ η Μπούλοκ «ξεκουραζόταν στα γόνατά του, απλά περιμένοντας».

Η άβολη στιγμή δεν σταμάτησε σε εκείνο το σημείο. Η Μπούλοκ συνέχισε: «Ακούω την Αν Φλέτσερ [σκηνοθέτιδα] από το σκοτάδι να λέει: “Ράιαν, μπορούμε να δούμε τα α.. σου! Εγώ λέω, ‘Ω, Θεέ μου!’ γιατί θέλεις να κοιτάξεις κάτω;” αλλά ξαναείπα “Μην κοιτάς κάτω”».

Διαβάστε επίσης