Τζώνυ Θεοδωρίδης: Τα λέμε όλα με την κόρη μου, ήξερα πότε έκανε έρωτα πρώτη φορά

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε στο Μιλάνο, αλλά και για τη σχέση που έχει με την κόρη του.

Σε δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή «Γεια σου», ο ηθοποιός είπε: «Στο Μιλάνο έμεινα δύο μήνες όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν μας πλήρωνε η εταιρεία, δεν υπήρχε η visa τότε και ήμουν παράνομος. Κοιμόμουν στο δρόμο, στο Duomo. Πήγαινα κάθε τρίτη μέρα σε έναν φίλο μου και έκανα μπάνιο, κάπου κλέβαμε λίγο φαγητό».

Όσο για την κόρη του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ανέφερε ότι από μικρή τα έλεγε όλα και σε εκείνον και στη μητέρα της. Τόνισε δε, ότι του είχε μιλήσει και για την πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή.
Πιο αναλυτικά, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε: «Με τα αγόρια της κόρης μου, Μελίτας, είμαστε φιλαράκια. Τηλεφωνιόμαστε και παίζουμε μαζί Playstation. Από μικρή η Μελίτα τα έλεγε όλα, έτσι της είχαμε μάθει, δεν με φοβήθηκε ποτέ. Και την πρώτη φορά που έκανε έρωτα μου είπε. Της είχα κιόλας ότι δεν θέλω να πας σε αυτοκίνητο, θέλω να είναι ωραία η εμπειρία σου. Το είχαμε φτιάξει αυτό. Τι να της πω; Πήγαινε στον δρόμο να το κάνεις; Αφού κάποια στιγμή θα το κάνεις, οπότε κάν’ το σπίτι σου να είσαι άνετη και θα είσαι μια χαρά».

Διαβάστε επίσης