Η Kendall Jenner μόλις φόρεσε το πιο υπέροχο γούνινο φόρεμα στο Άσπεν

Η Κendall Jenner στο Άσπεν

Για μια βραδινή έξοδο στο Άσπεν, η Kendall Jenner επέλεξε ένα υπερβολικά μίνι γκρι φόρεμα. Η γούνινη, λευκή λεπτομέρεια αποκάλυπτε διακριτικά τον έναν ώμο. Συνδύασε το φόρεμα με μαύρο διάφανο καλσόν και μυτερές μαύρες γόβες σε σουέτ, χωρίς πανωφόρι παρά το τσουχτερό κρύο. Επιλέγοντας ένα half-updo με χωρίστρα στη μέση και nude μακιγιάζ σε σοκολατί αποχρώσεις, το μοντέλο ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η οποία μας ξύπνησε χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Συνθετικές ή όχι;

Η γούνα αποτελεί αγαπημένο στοιχείο της Kendall Jenner και της Khloe . Και οι δύο βγήκαν στο Άσπεν φορώντας γούνες, με τη Khloe να επιλέγει ένα oversized γκρι γούνινο παλτό. Ως προς την τελευταία ωστόσο, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, καθώς κάποιοι την κατηγόρησαν για τη μη χρήση συνθετικών υλικών.

Παρά τις προσπάθειες πολλών να υιοθετήσουν βιώσιμες επιλογές, οι Kardashians δείχνουν να επιμένουν στη χρήση μη βιώσιμων υλικών. Ενώ όλοι προχωρούν προς τη βελτίωση, η επιλογή γούνας από το δέρμα των ζώων ανοίγει συζητήσεις για την ηθική μας. Σε μια εποχή όπου προσπαθούμε να επιλέγουμε ρούχα που σέβονται το περιβάλλον, τέτοιες πράξεις μας κάνουν να αναρωτιόμαστε. Είναι πραγματικά αναγκαίο να χρησιμοποιούμε γούνα από τα ζώα; Και πώς αυτό αντανακλά τις αξίες μας ως κοινωνία; Μπορούμε, άραγε, να είμαστε στιλάτες χωρίς να βλάπτουμε τον πλανήτη και τα όντα που τον κατοικούν; Και τέλος, γιατί τις Kardashians δεν τις αγγίζει τίποτα;

Διαβάστε επίσης