Πριγιάνκα Τσόπρα: «Έπεσα σε βαθιά κατάθλιψη μετά από αποτυχημένη επέμβαση στο πρόσωπο»

Η Πριγιάνκα Τσόπρα μίλησε ανοιχτά για την αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό της στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Η ηθοποιός την οποία αποκαλούσαν «Plastic Chopra» σε συνέντευξή της στο The Howard Stern Show αποκάλυψε ότι όλα πήγαν στραβά όταν υποβλήθηκε σε αφαίρεση ενός πολύποδα στη ρινική κοιλότητα. «Συνέβη αυτό το πράγμα και το πρόσωπό μου έμοιαζε εντελώς διαφορετικό. Τότε έπεσα σε βαθιά, βαθιά κατάθλιψη».

Η Τσόπρα είπε ότι εκέινη την περίοδο απολύθηκε από κινηματογραφικά πρότζεκτ και μάλιστα είχε φόβους ότι η αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση θα τερμάτιζε πρόωρα την καριέρα της. Όπως είπε εκείνη την εποχή δίσταζε να χειρουργηθεί ξανά αλλά ο αείμνηστος πατέρας της – ο οποίος ήταν γιατρός – την έπεισε να κάνει διορθωτική επέμβαση.

«Φοβόμουν πολύ, αλλά ο πατέρας μου μού είπε: “Θα είμαι στο δωμάτιο μαζί σου”. Μου κράταγε το χέρι και με βοήθησε να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου».

Όσον αφορά την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη, η Τσόπρα ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη του Bollywood Anil Sharma που τη βοήθησε να αισθανθεί σιγουριά μπροστά στην κάμερα.

Εξήγησε: «Υποτίθεται ότι θα έπαιζα τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά έκανα έναν δεύτερο ρόλο. Αυτός ο σκηνοθέτης ήταν πολύ ευγενικός. Όλοι ήταν εναντίον μου. Ήταν ένας μικρός ρόλος, αλλά μου έδωσε τα πάντα. Και το έκανα».

Η Τσόπρα είχε αναφερθεί με περισσότερες λεπτομέρειες στην αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην αυτοβιογραφία της – με τίτλο Unfinished – η οποία κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2021.

Αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση όταν παρατήρησε έναν καλοήθη όγκο στη ρινική της κοιλότητα που έπρεπε να αφαιρεθεί.

Διαβάστε επίσης