Φαίη Ξυλά: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα δίδυμα, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ»


Η Φαίη Ξυλά μίλησε για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, την αποβολή που είχε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Βασίλη Μίχα.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου αρχικά, ανέφερε:

«Ευτυχώς με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι αρκετά δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει και καριέρα και να μεγαλώνει ένα παιδί αλλά είναι κάτι που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες αυτή τη στιγμή γιατί οι περισσότερες είναι εργαζόμενες. Το παιδί είναι full time δουλειά, είναι σημαντικό η επαφή που έχεις με το παιδί να είναι ουσιαστική, αυτό προσπαθώ να κάνω… Τον παίρνω μαζί στο θέατρο ή στα γυρίσματα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Βασίλη Μίχα και τους λόγους που η ίδια απέφυγε να τις επιβεβαιώσει ή να τις διαψεύσει.

«Δεν διέψευσα ούτε επιβεβαίωσα τις φήμες για σχέση με τον Βασίλη Μίχα όπως κάνω και με όλα τα κουτσομπολιά. Κι εγώ και ο Βασίλης το είδαμε λίγο ως κοπλιμέντο αυτό, ότι πείθουμε τόσο πολύ στη σειρά… Μου φαίνεται πολύ αστείο στη σημερινή εποχή να μπερδεύεις τους ηθοποιούς με τους ρόλους τους, όχι ότι δε συμβαίνει, αλλά μου φάνηκε ότι παρατραβήχτηκε. Δε με ενόχλησε, αλλά μου φάνηκε αστείο ότι συμβαίνει. Άσχημο μου φάνηκε γι’ αυτούς που μπαίνουν στη διαδικασία να το γράψουν χωρίς εγώ να έχω πει κάτι. Αν συμβαίνει κάτι στη ζωή μου και θέλω να το πω, θα το πω. Μπορεί εγώ να έχω μια σχέση ή ο Βασίλης αντίστοιχα, πως βγαίνεις και λες κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται αγενές το λιγότερο» σχολίασε στη συνέχεια.

Τέλος, η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως το μητρικό φίλτρο της το ξύπνησε ο πρώην σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος λέγοντας μάλιστα πως η πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ήταν σε δίδυμα.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα δίδυμα, αλλά η εγκυμοσύνη αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ένιωσα μαμά από την πρώτη στιγμή που έμεινα έγκυος. Παρότι αυτό το φίλτρο δεν το είχα ποτέ πριν, όταν έμεινα έγκυος, που δε το περίμενα κιόλας, ένιωσα αμέσως ότι είμαι μαμά. Τώρα δε θα ήθελα άλλο παιδί, βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Ούτε δεύτερο γάμο θα έκανα. Και τον πρώτο για πάρτι τον κάναμε. Στη ζωή όμως ποτέ μη λες ποτέ» δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης