Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καμιά φορά ακούω τον εαυτό μου και λέω «πόσο σπαστική είσαι, χαλάρωσε λίγο έστω το ύφος σου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρεθεί καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή για να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει για τον ρόλο της ως μητέρα, τις στιγμές που νιώθει ότι έχει αποτύχει, αλλά και για το πόσο εκνευριστική νιώθει κάποιες φορές.

Η παρουσιάστρια θα μιλήσει στην εκπομπή «Μαμά-δες» και απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στο «Ηappy Day».

«Μετράω τα χρόνια μου στο Happy Day με την κόρη μου τη Μαίρη, γιατί ήμουν 5 μηνών έγκυος σε εκείνη, μόλις ξεκίνησα στην εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά.

«Και στο κομμάτι της δουλειάς, υπάρχουν οι καλύτερες μέρες και οι πιο δύσκολες μέρες και στον γάμο και στα παιδιά. Είναι μια συνεχής μάχη, αλλά αυτό που προσπαθώ είναι να κάνω pampering στον εαυτό μου, ότι κανείς δεν είναι τέλειος και να μη μαστιγώνομαι. Δεν χρειάζεται να φορτώνω τον εαυτό μου με τύψεις και ενοχές. Κάνω ό,τι μπορώ, τηρουμένων των αναλογιών, για την οικογένεια και τα παιδιά μου. Αν μια μέρα δεν τα έχω πάει τόσο καλά, λέω “δεν πειράζει, λέω θα τα πάω την επόμενη μέρα”», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τελειομανία που τη χαρακτηρίζει και την κουράζει καμιά φορά. «Έχω μια τελειομανία που θεωρώ ότι είναι κουραστική για τους γύρω μου. Μπορεί να έχει πλάκα στο ότι ίσιωσα τον πίνακα, αλλά στο ότι θα πω στην κόρη μου για τις κάλτσες που θα βάλει που δεν ταιριάζουν χρωματικά με τα ρούχα της, είναι ένας δικός μου ψυχαναγκασμός. Καμιά φορά ακούω τον εαυτό μου και λέω “πόσο σπαστική και εκνευριστική είσαι, χαλάρωσε λίγο έστω το ύφος σου”», δήλωσε για τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης