Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για την υγεία του – Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο

Αίσιο τέλος έχει όπως φαίνεται, η τελευταία περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικός μεταφέρθηκε πριν μερικές στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική.

Η κατάστασή του αν και θεωρήθηκε κρίσιμη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταποκρίθηκε στη θεραπεία των γιατρών και η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν επιτυχής.

Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με την Έλενα Μαστραγγελή, η σύντροφός του επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του, αναφέροντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται πλέον σε κανονικό δωμάτιο στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει την ανάρρωσή του.

0942_ANDREAS_MIKROYTSIKOS_ELENA_MASTRAGELI_17102022

Πριν μερικές ημέρες η σύντροφος του παρουσιαστή, είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», για το τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του:

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Βρέθηκε το μικρόβιο και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση» και συμπλήρωσε πως η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο παραμένει ακόμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τέλος, η ίδια είχε υπογραμμίσει ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί «αφού βρέθηκε το μικρόβιο και πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί».

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο παρουσιαστής νοσηλεύτηκε ξανά στο νοσοκομείο επί τρεις συνεχόμενους μήνες

Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Διαβάστε επίσης