Βέφα Αλεξιάδου για την τραγωδία στη Λάρισα: «Μανούλες, συμμερίζομαι τον πόνο σας»

H Βέφα Αλεξιάδου με μία πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook, θέλησε να στείλει κουράγιο σε όλες τις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Η γνωστή μαγείρισσα απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στις 29 Οκτωβρίου 2014, και την Άντζελα, που πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου 2015, συνεπώς όπως ανέφερε, συμμερίζεται τον πόνο τους.

alexiadou-vefa-4323

Πιο συγκεκριμένα, η Βέφα Αλεξιάδου, έγραψε στη δημοσίευσή της: «Ζεσταίνει κι απαλύνει τον πόνο της ψυχής μου ο ήλιος μπαίνοντας από το παραθυράκι της εκκλησούλας μου, το δειλινό! Μανούλες ΚΟΥΡΑΓΙΟ! όπως η Παναγιά! Θερμή προσευχή και παράκληση και θα νιώσετε το χέρι του Θεού να κρατάει σφιχτά το δικό σας χεράκι και να σας στηρίζει όπως εμένα! Δεν είναι τόσο απλό χρειάζεται πίστη δυνατή σε όσα μας δίδαξε ο Κύριος με τη ζωή του και όχι με λόγια! Πρέπει αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να πάρουμε τον δικό μας σταυρό στην πλάτη και με κουράγιο και δύναμη να διαβούμε το δρόμο που είναι χαραγμένος για τον καθένα μας. Σας νιώθω! συμμερίζομαι τον πόνο σας ! Σας Αγαπώ! κι εύχομαι από ψυχής τα λόγια μου να είναι μια στάλα παρηγοριάς στον βαθύ πόνο σας..».

Διαβάστε επίσης