Κρίση ηλικίας βίωσε η Ευγενία Σαμαρά

Αλλιώς φανταζόταν πώς θα ήταν στα 35 χρόνια της η Ευγενία Σαμαρά και διαφορετικά βλέπει τον εαυτό της, τώρα που έφτασε στη συγκεκριμένη ηλικία. Η πρωταγωνίστρια στον «Σασμό» και τον «Μισάνθρωπο» αποκάλυψε τις ανασφάλειές της και άφησε τους φίλους της με το στόμα ανοιχτό.

«Έπαθα κρίση ηλικίας πρώτη φορά φέτος, στα 35 μου. Με φρίκαρε ότι από τα 30 είχα μια εικόνα για μένα, στα 35, που δεν είμαι σήμερα. Στο κομμάτι της μητρότητας, είχα άγχος, αλλά έφυγε. Δεν καταλάβαινα, επίσης, γιατί κάνω κάποιες επιλογές. Έτσι, ξεκίνησα να ψάχνομαι, δεν θέλω να σταματήσει αυτή η διαδικασία», είπε η γνωστή ηθοποιός, η οποία μόνο… όμορφη δεν αισθάνεται.

«Έχω πάρα πολλές ευάλωτες στιγμές, στιγμές ανασφάλειας. Το αγκαλιάζω πιο εύκολα απ’ ό,τι παλιά. Δεν μπορούσα να το δεχθώ πολύ. Τώρα είμαι στη φάση που λέω “οκ, περνάω μια περίοδο που δεν αισθάνομαι δυνατή, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη”. Θα ξυπνήσω μια άλλη μέρα και θα ‘ναι πολύ καλύτερα, δεν πειράζει», εξήγησε τις ανασφάλειές της, ενώ υπογράμμισε πόσο την ενοχλούσαν οι ερωτήσεις για το αν θα παντρευτεί και πότε…

Διαβάστε επίσης