Η… κακή σχέση της Ράνιας Τζίμα με τον καθρέπτη της και η κόρη χίπισσα

Η Ράνια Τζίμα, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για την δουλειά της στον ενημερωτικό τομέα, για τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και την μονάκριβη κόρη τους, την Ελένη.

«Όταν πάω σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αγχώνομαι πάρα πολύ. Το σκέφτομαι δύο μέρες νωρίτερα. Είναι άλλο το επιλέγουμε να κάνουμε στη δουλειά και άλλο όταν φεύγουμε από τη δουλειά. Στο δελτίο δεν μπορείς να χαμογελάσεις, είναι η θεματολογία τέτοια που δεν σου προκύπτει συναισθηματικά», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

«Δεν έχω πολύ χρόνο και όταν βγαίνω δεν θέλω να προσέχω τι κάνω και τι λέω, θέλω να αφεθώ. Έχω την αίσθηση πως αυτή η δουλειά επιβάλλει κάποιους περιορισμούς και το έχω αποδεχτεί. Για παράδειγμα, θα περιορίσω τον ενθουσιασμό μου» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Δεν ξέρω πως θα είναι εάν ασχοληθεί ο σύζυγός μου και πάλι με την πολιτική. Εάν επιστρέψει, φαντάζομαι θα ελέγξω τα περιθώρια που ίσως θα μου βάλουν οι άλλοι. Ο Γαβριήλ δεν το σκέφτεται προς το παρόν. Μπορεί όταν επανέλθει να μην είμαι εγώ σε αυτή τη θέση. Μπορεί να μην είναι στα δελτία.

«Θέλω να συνεχίσω όμως, να υπηρετώ την ενημέρωση. Μπορώ όμως, να με φανταστώ σε πάρα πολλές θέσεις. Μαθαίνω πολλά πράγματα για εμένα μέσα από αυτήν τη δουλειά. Δεν το έχω παντρευτεί το επάγγελμά μου».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για την κόρη της, λέγοντας πως ο σύζυγός της είναι πιο αυστηρός με την κόρη τους παρά εκείνη.

«Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα την δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δύο μας. Εγώ ήμουν ανταγωνιστική και ο Γαβριήλ φιλομαθής αλλά η μικρή δεν την πειράζει καθόλου εάν παίρνει βαθμούς. Δεν ζητάει αδελφή, αλλά είναι πολύ φιλική με τα άλλα παιδάκια, όποτε ίσως το ήθελε.

«Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπία. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση πως πρέπει να προσέχει, όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τη δεν πρέπει να επιτρέπει».

Η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε και στην εικόνα της λέγοντας πως βαριέται εύκολα την εμφάνισή της και γι’ αυτό κάνει συχνές αλλαγές στα μαλλιά της.

«Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέπτη μου. Ακόμη και όταν βλέπω τα βίντεο, δεν μου αρέσω καθόλου. Πάντα κάτι μου φταίει και με ενοχλεί. Αλλάζω συχνά τα μαλλιά μου γιατί βαριέμαι εύκολα. Ακόμη και όταν βγαίνω έξω, βαριέμαι όταν καθόμαστε πολύ στο ίδιο μαγαζί».

Διαβάστε επίσης