Η όμορφη σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς

Γοητευτική και δυναμική η 34χρονη σύζυγος του Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Το ζευγάρι είναι μαζί από τα σχολικά τους χρόνια κι έχουν δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν και οι δύο ήταν ακόμα μαθητές γυμνασίου, όταν βρέθηκαν να παίζουν μαζί τένις σε μια αθλητική ακαδημία στο Βελιγράδι. «H σχέση μας ήταν προϊόν επιστημονικής φαντασίας», περιγράφει η ίδια.

«Το πώς καταφέρναμε να συναντιόμαστε ήταν ασύλληπτο. Εγώ ήμουν φοιτήτρια και τα έβγαζα πέρα με το ζόρι, κι εκείνος ένας νεαρός τενίστας που δεν μπορούσε να διαθέσει χρήματα σε ταξίδια. Το να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καν. Καταστρώναμε σχέδια για το πώς να συναντηθούμε και να διατηρήσουμε τη σχέση μας».

Παρά τις δυσκολίες, όμως, κατάφεραν να μείνουν μαζί.

Οχτώ χρόνια μετά το πρώτο ραντεβού τους το 2005, όπως αναφέρει το madamefigaro αρραβωνιάστηκαν και έναν χρόνο αργότερα, το 2014, παντρεύτηκαν. Το 2017 οι φήμες ότι οι επιδόσεις του στα κορτ είχαν επηρεαστεί από την κρίση στο γάμο του οργίαζαν. Οι “κακές” γλώσσες μιλούσαν για απιστία του πρωταθλητή, ενώ ο διάσημος τενίστας John McEnroe σχολίαζε:

“Όταν υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια να του αποσπούν την προσοχή, κανένας παίχτης δεν μπορεί να είναι ο ίδιος. Ο ίδιος ο αθλητής χρειάστηκε να πάρει θέση, τον Ιούνιο του 2020: «Δεν παρακολουθώ τα μέσα ενημέρωσης τις περισσότερες φορές. Μόνο έτσι μπορώ να παραμένω ήρεμος. Καταλαβαίνω ότι είναι πιο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους να διαβάζουν “Ο Nole και η Jelena χωρίζουν” από ό,τι “ο Nole και η Jelena είναι πολύ ερωτευμένοι”. Αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη Jelena, ή εμένα, γιατί πραγματικά αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος, γεμάτος υποστήριξη. Μεγαλώνω μαζί της κι εκείνη μεγαλώνει μαζί μου».

Η Jelena εκτός από μαμά ασχολείται με τη δική της εταιρεία συμβούλων, Jelena Ristic Consulting, ενώ είναι επικεφαλής του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει συστήσει ο πρωταθλητής του τένις το οποίο προωθεί την ενίσχυση του εκπαιδευτικού συστήματος στη Σερβία και τη βελτίωση της ζωής των παιδιών της χώρας. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει από το 2015 το περιοδικό για μαθητές Original στην πατρίδα της τη Σερβία.

Διαβάστε επίσης