Η συγκίνηση της Δανάης Μπάρκα

Εικόνες από την κηδεία του πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, όπου οι γονείς και η σύντροφος του σμηναγού είναι συντετριμμένοι, προβλήθηκαν στην εκπομπή της Παρασκευής «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της στον αέρα.

«Δε νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι ξεχνιούνται ποτέ. Εμείς, από την πλευρά μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε μία αγκαλιά σε αυτούς τους ανθρώπους και όλοι όσοι βρίσκονται εκεί, να είναι δίπλα τους. Μοιρασμένος πόνος, μισός πόνος. Το λέμε και το ξαναλέμε, δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις καταστάσεις, ούτε καν για εμάς που μπορεί να μην γνωρίζαμε αυτούς τους ανθρώπους, και πολλούς ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Δυστυχώς, όταν ακούς κάτι τέτοιο, δε μπορεί να μην σε συνταράξει και να σε αφήσει ασυγκίνητο. Εμείς έχουμε έναν διακόπτη δυστυχώς γι’ αυτές τις στιγμές για να προχωράμε παρακάτω» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα με τρεμάμενη φωνή.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της: «Όταν το όνειρο ενός ανθρώπου είναι να προστατεύσει άλλους ανθρώπους, αυτομάτως γίνεται πολύ σημαντικό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς. Είμαστε πολύ λίγοι και πολύ μικροί μπροστά σε όλο αυτό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι, έστω και με το μυαλό μας, μία αγκαλιά σε αυτή τη μαμά, σε αυτόν τον μπαμπά, σε αυτή τη σύντροφο αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που έχασαν ένα κομμάτι τους αυτή την εβδομάδα…».

Διαβάστε επίσης