Τουμασάτου: «Δεν τα πήγα καθόλου καλά στην καραντίνα. Νόμιζα ότι θα πάθω κακό από την κλεισούρα»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι δυναμική γυναίκα, με πολλές ευαισθησίες και έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Η αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται εξαιρετικά τον ρόλο της Μελίνας Παπαδοπούλου στην κωμική σειρά του ΑΝΤΙ «Ποιος Παπαδόπουλος;». Η ίδια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την υποκριτική αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

Είσαι η παραδοσιακή Ελληνίδα που θέλει να έχει τον έλεγχο και στο σπίτι και στο τραπέζι και στο μαγείρεμα;

Πιο παλιά, ναι, τώρα μετά την ψυχοθεραπεία μπορούν να είναι και οι άλλοι εξίσου καλοί με εμένα, οπότε ας κάνουν και οι άλλοι κάτι. Δεν είμαι τόσο τέλεια πια. Οχι ότι είμαι τέλεια, αλλά προσπαθούσα πάνω σε αυτό. Τώρα έχω συμβιβαστεί με το ότι δεν μπορώ να είμαι τέλεια, δεν μπορώ να τα καταφέρω σε όλα, δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα, χρειάζομαι βοήθεια και έτσι είναι πιο καλά τα πράγματα από άποψη εσωτερικής αντιμετώπισης τουλάχιστον.

Πότε ξεκίνησες ψυχοθεραπεία;

Τους πρώτους μήνες της πρώτης καραντίνας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, δεν θα μπορούσα να το ξεπεράσω ποτέ μόνη μου. Με βοήθεια κάπως γίνεται αλλιώς, με χάραξε πολύ αυτό το πράγμα. Υπήρξαν άνθρωποι που το πήραν πιο καλά, το δέχτηκαν εύκολα, δεν τους πείραξε η κλεισούρα. Εγώ έχω ένα ελάττωμα, αν με περιορίσεις, αν προσπαθήσεις να μου επιβάλεις πράγματα, αντιδρά ένα στοιχείο μέσα μου -το οποίοι δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό, αλλά δυστυχώς υπάρχει- και με αυτό δεν τα πήγα καθόλου καλά στην καραντίνα. Νόμιζα ότι θα πάθω κακό από την κλεισούρα.

Το επάγγελμα που κάνεις και αγαπάς τόσο, λαβώθηκε από την καραντίνα…

Είναι ένα επάγγελμα το οποίο δεν έχει αντιμετωπιστεί ποτέ με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Είμαστε συνηθισμένοι στο να μας παραγκωνίζουν, γι’ αυτό δίνουμε αγώνες και μάχες. Δεκαετίες τώρα παλεύουμε για το δίκαιό μας ως κλάδος και ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε αντιμετωπιστεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δηλαδή έχουμε γυρίσει σε συνθήκες που αντιμετώπιζαν παλιά τα μπουλούκια. Δεν μας εκτιμούν, δεν μας σέβονται είναι απολίτιστοι γενικώς και στο υπουργείο Πολιτισμού και σε όλα τα υπουργεία που μας αφορούν οι άνθρωποι είναι απολίτιστοι.

πηγή: Real

Διαβάστε επίσης