Ξέσπασε η αδερφή της Ευριδίκης Βαλαβάνη

Στο Survivor του 2017, η Ευριδίκη Βαλαβάνη κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να είναι η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε και να μπει στην τετράδα, λίγο πριν τους τρεις του τελικού (Αγγελόπουλο, Μάριο Πρίαμο και Βασάλο).

Μέλος εκείνης της θρυλικής κλίκας του Χανταμπάκη, η Βαλαβάνη έπρεπε να κρύβεται ακόμα και στον τελικό του ριάλιτι για να αποφύγει την οργή του κοινού, που δεν της συγχωρούσε τίποτα.

valavani_apoxorisi2.JPG

Στα χρόνια που πέρασαν, η Ευρυδίκη κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου, να γίνει και πάλι αγαπητή στα social media, να γίνει η influencer που όσο κι αν την κατηγορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος, έχει followers και ανθρώπους που την αγαπούν εκεί έξω, στην πραγματική ζωή.

Στο Survivor All Star, το κάρμα μάλλον πλήρωσε τη Βαλαβάνη που αποχώρησε πολύ νωρίς, μόλις δύο εβδομάδες μετά το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Παρά τις προπονήσεις της, η Ευρυδίκη δεν κατάφερε στις δύο αυτές εβδομάδες να βρει τη φόρμα της, ήταν μέτρια αγωνιστικά και παρά τα σχόλια που γράφονται από χτες τα μεσάνυχτα ως σήμερα για στημένη ψηφοφορία, κανείς δεν μπορεί να πει πως η παραγωγή θα μαγείρευε τις ψήφους ή ακόμα περισσότερο θα ήθελε τη Βαλαβάνη εκτός παιχνιδιού, τόσο σύντομα κι ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραμένει στο παιχνίδι.

valavani_apoxorisi.JPG

Η μικρή αδερφή της Βαλαβάνη και ο Fipsterr είχαν την πιο σωστή αντίδραση στην αποχώρηση της Ευρυδίκης και την εξέφρασαν με ένα σχόλιο: Πολύ άδικο.

Η κολλητής της Ευρυδίκης Χριστίνα Κανελλοπούλου και κορίτσι του Κώστα Κοκκινάκη ήταν ακόμα πιο σκληρή γράφοντας:

«Δεν έχει ξανά γίνει να δείξουν τα στατιστικά παικτών ειδικά στις δυο πρώτες εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι θέλουν να δείξουν στον κόσμο πως δικαίως έφυγε η Ευριδικη. Κάτι που είναι όχι απλα ΑΔΙΚΟ. Αλλά και λάθος.. γνωρίζουμε πολύ καλά την δυναμική του κάθε παίκτη. Είναι ολοφάνερο οτι ήταν άδικη η σημερινή αποχώρηση… απλα η παραγωγή κάνει αυτό που ξέρει να κάνει τέλεια, να στήνει το παιχνίδι. Ντροπή στην παραγωγή….και στο κεφάλι».

Διαβάστε επίσης