Οι δυσκολίες της μητρότητας για τη Ντρου Μπάριμορ

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Ντρου Μπάριμορ, όπου τόνισε ότι έπρεπε να μάθει να είναι μαμά και ότι ένιωθε συχνά “σκέτη αποτυχία” όσον αφορούσε στην ανατροφή των κοριτσιών της.

Η 47χρονη ηθοποιός, μιλώντας σε podcast, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μητέρα. “Όλοι αυτοί οι γονείς που τα έχουν όλα συγκροτημένα, και έχουν υγιεινή και διατροφή, και προγράμματα και όρια, ο Θεός να σας ευλογεί. Δεν ήξερα τίποτα απ’ όλα αυτά όταν έκανα τα παιδιά μου. Δεν είχα το σχέδιο και ένιωθα αποτυχημένη συχνά. Ένιωθα πολύ πιεσμένη και έλεγα “δεν ξέρω τι κάνω… δεν ξέρω τι κάνω και θα πρέπει να μάθω τη δουλειά“.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια σκέφτηκε πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που αυτή μεγάλωσε, αστειευόμενη ότι οι γονείς συνήθιζαν να αφήνουν τα παιδιά τους “στον δρόμο για τρεις ώρες να τρώνε πέτρες και κανείς δεν νοιαζόταν”.

“Αυτό οδήγησε στην ανθεκτικότητα και τώρα είμαστε σαν να παίζουμε με ελικόπτερο και να φροντίζουμε και να παρακολουθούμε τα πάντα”.

Η Barrymore ενθάρρυνε τους γονείς να παραδεχθούν ότι δεν ξέρουν πάντα τι κάνουν και μερικές φορές είναι το ίδιο χιουμοριστικό όσο και ταπεινωτικό.

“Είναι αστείο, δεν συγχωρούσα τον εαυτό μου όταν τα παιδιά μου ήταν μικρότερα και τώρα που είναι σχεδόν… η Frankie είναι περίπου 9 και η Olive 10 ετών, έχει αλλάξει σε κάτι διαφορετικό και περνάω καλύτερα από ποτέ” συνέχισε προσθέτοντας ότι επιτέλους “έμαθε τα όρια”.

Παρά το γεγονός ότι πλέον αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές της ως γονιός, η Barrymore λέει ότι ακόμη έχει ελαττώματα και δουλεύει “να γίνει πιο υπομονετική, πιο ευγενική και πιο λογική”.

“Είμαι μια δουλειά σε εξέλιξη, έπρεπε να μάθω να μου αρέσει να είμαι η ίδια γονιός του εαυτού, αλλά αυτό το στυλ ανατροφής δεν επρόκειτο να λειτουργήσει για τα παιδιά μου“, πρόσθεσε η σταρ. “Αυτό ήταν πολύ περισσότερο επιβίωση και ξέρετε, όχι αυτό που θα ήθελα για τα παιδιά μου“.

Διαβάστε επίσης