Γι’ αυτό νιώθει ακόμη άσχημα η Πάμελα Άντερσον

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Πάμελα Άντερσον «Pamela A Love Story» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 31 Ιανουαρίου και η 55χρονη σταρ έχει την ευκαιρία να πει η ίδια την ιστορία της.

Σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Πάμελα Άντερσον αναφέρεται στο sex tape που κυκλοφόρησε το 1996 με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως ακούγεται να λέει, η κυκλοφορία του βίντεο, την έκανε να νιώθει «άρρωστη» για χρόνια. «Προσπάθησα να βγάλω από τη ζωή μου αυτή την κλεμμένη κασέτα για να επιβιώσω. Και τώρα έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια. Νιώθω άρρωστη. Μου άφησε τραύματα», αναφέρει η Πάμελα Άντερσον.

Pamela, a love story | Official Trailer | Netflix

Στη συνέχεια, δηλώνει πως είναι έτοιμη επιτέλους να διηγηθεί για πρώτη φορά η ίδια την ιστορία της, καθώς μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες ντοκιμαντέρ και σειρές, που αφηγούνται τη ζωή της και επικεντρώνονται στη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής της, μετά τη δημοσιοποίηση του sex tape.

Πιο πρόσφατη, είναι η σειρά της Hulu, «Pam&Tommy», για την οποία μάλιστα, η ηθοποιός είχε αντιδράσει έντονα. Άλλωστε, ανέφερε πως κάποια γεγονότα διαστρεβλώθηκαν στη σειρά και δεν είχαν καμία σχέση με όσα πραγματικά συνέβησαν.

«Θέλω να πάρω εγώ τον έλεγχο της αφήγησης για πρώτη φορά», δηλώνει. Πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε στο Entertainment Weekly πως η Άντερσον δεν παρακολούθησε ποτέ τη σειρά και ούτε πρόκειται, καθώς δεν θέλει να γυρίσει πίσω σε εκείνη τη δύσκολη φάση της ζωής της. «Ξέρω ότι δεν θα το δει. Ποτέ. Ούτε μετά από χρόνια. Ούτε καν το τρέιλερ», αναφέρει η πηγή.

Διαβάστε επίσης