Κατερίνα Παπουτσάκη:«Έκλαιγα και έλεγα σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο After Dark, όπου μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία στον Θέμη Γεωργαντά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στην εποχή των παπαράτσι και όσα βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Πριν από 15 χρόνια όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Υπήρχαν και οι ειδήσεις γνωστού καναλιού, υπήρχαν όλα αυτά τα gossip πράγματα και τα περιοδικά. Ήταν η φάση που τότε τα πράγματα ήταν πάρα πολύ αλλιώς και σε κόκκινη ζώνη. Τώρα δεν είναι έτσι», ανέφερε αρχικά.

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα γιατί ο κόσμος πια κουράστηκε, βαρέθηκε, δεν υπάρχουν αυτές οι εκπομπές πια και είναι άλλη η φάση. Επίσης, δεν υπάρχει το ακατανόμαστο αυτό δελτίο το απαίσιο και υπάρχει πια το Instagram που ο καθένας ότι θέλει το κάνει πρώτος», είπε και συνέχεια μίλησε για το κυνηγητό από τους παπαράτσι.

«Σήμερα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο το gossip. Είναι το ίδιο; Με κάτι παπαράτσι που μου την έστηναν τότε… Δεν θυμάσαι; Γινόταν χαμός! Με έναν γνωστό τότε παπαράτσι που πήγε να σκοτωθεί ο άλλος και να τρακάρουν γιατί τον κυνηγούσε με το αυτοκίνητο; Τα θυμάμαι αυτά σαν τώρα. Εμένα κάτω από το σπίτι μου να με κυνηγάνε, να μου την έχουν στημένη. Δηλαδή δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Να με κυνηγάει ένας μπροστά, ένας πίσω και ένας πιο πίσω. Να κλαίω και να τους λέω, «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και να γελάει αυτός και να λέει «σ’ αρέσει ρε;». Κάτι τέτοια και να σταματάνε οι άνθρωποι στον δρόμο και να παρακαλάνε να με αφήσουν», ανέφερε για εκείνη την εποχή η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε επίσης