Θοδωρής Αθερίδης για Σμαράγδα Καρύδη: Η σχέση μας διέρρευσε απο λάθος – Είναι ο άνθρωπός μου

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό”.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ρωτήσει τον Θοδωρή Αθερίδη για τον γάμο του αλλά και τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη, με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ.

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο».

Σχετικά με το ότι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη άργησαν πολύ να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ο ηθοποιός είπε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα.».

Διαβάστε επίσης