Φαίη Σκορδά: Οι on air ευχές στη Μαρία Κορινθίου για το νέο της ξεκίνημα στο Πρωινό

Η Μαρία Κορινθίου είναι και επίσημα το νέο μέλος της πρωινής παρέας του ΑΝΤ1, λίγες εβδομάδες μετά την αιφνίδια αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στη Μαρία Κορινθίου και έστειλε τις ευχές της για το νέο της ξεκίνημα.

«Μένω στο ότι βγαίνει αυτή η γυναίκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς να τη νοιάζει. Μου αρέσει τόσο πολύ, το βρίσκω τόσο μοντέρνο, τόσο σύγχρονο, τόσο κανονικό γιατί έχουμε συνηθίσει τους ανθρώπους που είναι κομμάτι της τηλεόρασης, είτε συμμετέχουν σε ένα project, είτε είναι η παρουσιαστές, είτε είναι καλλιτέχνες για να κάνουν δηλώσεις είναι όλοι υπερπαραγωγή», δήλωσε αρχικά.

«Πόσο μου αρέσει που βγαίνει κανονική και δεν τη νοιάζει καθόλου. Και για την Καγιά το λέω που το κάνει. Πάντα το λέω και μου αρέσει. Όπως το λέω και για την Μαρία Κορινθίου που δίνει συνεντεύξεις έτσι χωρίς μακιγιάζ. Το εντοπίζω, το αναδεικνύω και το υπογραμμίζω γιατί είναι ένα ωραίο παράδειγμα. Αυτό μου ήρθε, αυτό είπα. Καλή επιτυχία», είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης