Συγκλονίζει η Σάσα Σταμάτη: «Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη, πήγαινα στο ψυχιατρείο και δεν ήθελε να με δει»

H Σάσα Σταμάτη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η δημοσιογράφος μίλησε για το ψυχιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο πατέρας της για 30 χρόνια, τις άγνωστες οικογενειακές τους περιπέτειες, αλλά και για την ραγδαία επιδεινώση της υγείας του την περίοδο που ήταν σε κέντρο αποκατάστασης που τον οδήγησε στον θάνατο.

«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται.

Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε»,  περιέγραψε η Σάσα Σταμάτη.

Διαβάστε επίσης