Ζώδια Σήμερα 22/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν μια στρατηγική προσέγγιση και ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου και σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις μακροχρόνια προβλήματα. Είναι μια ισχυρή στιγμή για την επίλυση παλιών ζητημάτων που σε στεναχωρούν τους τελευταίους μήνες και μπορεί να νιώσεις δύναμη καθώς αφήνεις κάτι πίσω σου για πάντα.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθάνε να δικτυωθείς. Η ομαδική εργασία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη. Ένας φίλος ίσως σε βοηθήσει να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να σε πείσει να επιδιώξεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Επίσης, σήμερα ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου και κάποια προσωπικά σχέδια σου να σημειώσουν καθυστερήσεις μέχρι τις 3/6. Ο έρωτας παίζει αισιόδοξα και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Δίδυμοι
Με έρευνα και ανάλυση μπορείς να λύσεις ένα περίπλοκο πρόβλημα, καθώς ο Άρης και ο Πλούτωνας εναρμονίζονται. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για στρατηγική, μελετημένες κινήσεις και χαρούμενες προόδους. Κερδίζεις πλεονέκτημα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή ή αφήνοντας κάτι για να αποκτήσεις κάτι καλύτερο. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου και περάστε όμορφα. Εάν είσαι μόνη, μια παλιά γνωριμία αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Καρκίνος
Το ένστικτό σου είναι εξαιρετικό για να εστιάζεις την ενέργειά σου σε δραστηριότητες που πιθανότατα θα ευδοκιμήσουν και θα σε αφήσουν να νιώσεις ολοκληρωμένη ή ενδυναμωμένη. Με την όψη Άρη – Πλούτωνα στο παιχνίδι μπορείς πιο εύκολα να αξιοποιήσεις την υπομονή και τη στρατηγική. Ωστόσο η μέρα σου περνά ήρεμα και όμορφα με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων, μικρών αποδράσεων και ευχάριστων δραστηριοτήτων. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, συνεχίζει να σε απασχολεί το παρελθόν όμως είσαι πολύ κοντά στο να πάρεις αποφάσεις.

Λέων
Η σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα μπορεί να δείχνει μια γόνιμη δουλειά. Μπορείς επίσης σήμερα να μετατρέψεις μια αρνητική κατάσταση σε θετική εμπειρία. Ίσως μπορέσεις να χωρίσεις ένα πρόβλημα σε μέρη και να το αναλύσεις μέχρι να βρεις μια λύση καθώς είσαι αποφασισμένη. Είσαι πρόθυμη να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές και να καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια για βελτιώσεις ακόμα και για την ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Πλούτωνα είσαι συγκεντρωμένη και εστιασμένη σωστά. Μπορεί να υπάρξουν πολύ παραγωγικές δραστηριότητες με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Αναζητάς περισσότερη ένταση και πάθος σε μια σχέση ή ένα έργο και είναι πιθανό να το βρεις τώρα. Είναι επίσης μια στιγμή που μπορεί να παρασυρθείς ευχάριστα ή να απορροφηθείς από ένα έργο ή ακόμα κι από ένα άτομο.

Ζυγός
Με κίνητρο τη σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε εργασίες που συνήθως θα χρειάζονταν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσεις. Η συγκέντρωση και η δέσμευση είναι τα κλειδιά. Με την καρδιά σου αφοσιωμένη μπορείς να μετακινήσεις και βουνά σήμερα. Επίσης σήμερα ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της οικειότητάς σου και βρίσκεσαι με αγαπημένα σου πρόσωπα αναζητώντας μεγαλύτερη ασφάλεια και γαλήνη.

Σκορπιός
Ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια αρμονική όψη σήμερα και η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται. Οι άλλοι φαίνονται πιο αξιόπιστοι από ότι συνήθως και η δική σου αποφασιστικότητα ισχυροποιείται. Η διοχέτευση της ενέργειάς σου σε δημιουργικές ή παραγωγικές αναζητήσεις είναι πιο πετυχημένη. Τα λόγια, οι δημιουργίες και ο προσωπικός σου αντίκτυπος έχουν περισσότερη δύναμη. Εμπιστεύσου τη φαντασία σου σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Τοξότης
Η σημερινή όψη Άρη – Πλούτωνα ευνοεί τη στρατηγική και αυξάνει την υπομονή. Μπορεί επίσης να σε παρακινήσει να ανακαινίσεις ή να αναδιοργανώσεις τον χώρο σου και να αποκτήσεις μια πραγματική αίσθηση του πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερα τους πόρους σου. Χρησιμοποιείς νέα ενέργεια σε παλιά θέματα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Οι καθυστερήσεις μπορούν να σου δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσεις πράγματα προς όφελος σου.

Αιγόκερος
Τα επίπεδα κινήτρων είναι καλά σήμερα επομένως μπορεί να θελήσεις να αναλάβεις έργα που απαιτούν συγκέντρωση ή ανταγωνιστικές δραστηριότητες για να επωφεληθείς πλήρως. Μπορείς επίσης να εστιάσεις ευχάριστα στις δραστηριότητες μάθησης και έρευνας. Η επικοινωνία ακόμα δεν είναι απλή για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που προσπαθείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά ή τις συζητήσεις για το μέλλον με τον αγαπημένο σου.

Υδροχόος
Με τη σημερινή διέλευση Άρη – Πλούτωνα η εστιασμένη ενέργεια και η αποφασιστικότητα μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό ή συναισθηματικό ζήτημα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγείς από τις περιττές αποσκευές στη ζωή σου καθώς έχεις μια πιο ζωτική ικανότητα να βλέπεις τι πρέπει να μείνει πίσω. Έχεις καλή εικόνα για το τι είναι υπερβολικό ή σε βαραίνει καθιστώντας ευκολότερο να ελαφρύνεις το φορτίο σου.

Ιχθείς
Η επίδειξη της δύναμης του χαρακτήρα σου μπορεί να ανοίξει ευκαιρίες για εσένα σήμερα, καθώς οι άλλοι σε βλέπουν ως εξαιρετική ή και μοναδικά ξεχωριστή. Η επιθυμία σου να πραγματοποιήσεις πράγματα είναι ενεργή τις τελευταίες εβδομάδες με τον Άρη στο ζώδιό σου και τώρα ωφελείσαι από την υποστήριξη του Πλούτωνα για να κάνεις θετικές αλλαγές και βελτιώσεις. Ο μαγνητισμός και η γοητεία σου μπορούν να κάνουν θαύματα.

Διαβάστε επίσης