Ζώδια Σήμερα 21/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα και μπορεί να ξυπνήσει ένα παλιό ενδιαφέρον ή να δεις από νέα οπτική ένα τωρινό θέμα. Μπορεί να υπάρξουν χρήσιμες συνομιλίες και προβληματισμοί. Οι ιδέες που δημιουργούνται τώρα, σχετικά με τη μάθηση, τα νοητικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τις διασυνδέσεις και τα αδέλφια, μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Διεκδίκησε τον έρωτα και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Ακόμα και με έναν νέο κύκλο Ήλιου σε ισχύ είναι φυσικό σήμερα να κοιτάξεις στο παρελθόν για ιδέες και απαντήσεις. Αυτό που προκύπτει από τις συζητήσεις και τις σκέψεις μπορεί τώρα θα φανεί σημαντικό αργότερα, ιδιαίτερα σε οικονομικούς και επιχειρηματικούς τομείς. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο σου αύριο, αλλά προς το παρόν η σκέψη τείνει να περιστρέφεται γύρω από τα προσωπικά σου αντικείμενα, την οικονομική κατάσταση ή τα θέματα άνεσης. Βλέπεις μια παλιά συναισθηματική ιστορία με άλλη ματιά κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επανασύνδεση.

Δίδυμοι
Κοιτάς διαφορετικά τα προβλήματα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα και γνώσεις, καθώς κάνεις απολογισμό των πρόσφατων γεγονότων και αντλείς ιδέες από το παρελθόν. Ένα στοιχείο ή ένα άτομο από το παρελθόν σου μπορεί να εμφανιστεί ξανά.

Καρκίνος
Με τις σημερινές διελεύσεις οι γνώσεις σου μπορούν να γίνουν αξιοσημείωτες. Είτε μέσω παρατηρήσεων είτε μέσω αναμνήσεων, οι πληροφορίες που έχεις μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές. Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον τομέα του κάρμα σου, στο παρελθόν και στα κρυφά θέματα και μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό που συνδέεται με τον έρωτα και τις προσωπικές σχέσεις σου.

Λέων
Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στον τομέα των κοινωνικών σχέσεων, των ονείρων και των ελπίδων σου σήμερα, βοηθώντας σε να κατανοήσεις μια εμπειρία ή ένα πρόβλημα με ένα φίλο. Σημαντικές σκέψεις, ειδήσεις ή συζητήσεις μπορούν να σου δώσουν μια νέα εικόνα για πρόσφατα γεγονότα, αποφάσεις ή ζητήματα και αυτά είναι διαφωτιστικά σήμερα. Ωστόσο συλλέγεις πολύτιμες πληροφορίες και είναι μια εξαιρετική στιγμή για επεξεργασία ή επανεξέταση. Οι αναμνήσεις ή οι εκπλήξεις αλλάζουν την οπτική σου.

Παρθένος
Οι ενέργειες του σήμερα σου δίνουν τροφή για σκέψη. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να αναθεωρήσεις πρόσφατες ιδέες, έργα ή αποφάσεις ιδιαίτερα σχετικά με επαγγελματικά ή αντικείμενα μεγαλύτερης εμβέλειας. Οι φιλοδοξίες, η καριέρα, οι ευθύνες ή τα ζητήματα φήμης μπορεί να είναι στο επίκεντρο και οι παρατηρήσεις του σήμερα μπορεί να είναι ανεκτίμητες αργότερα. Οι ερωτικές αναμνήσεις του παρελθόντος σου προκαλούν αναστάτωση ή ένα πισωγύρισμα.

Ζυγός
Έχεις την ευκαιρία να δεις τα πράγματα με νέους τρόπους με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή σε ευθυγράμμιση σήμερα. Οι σκέψεις μπορεί να στραφούν στο παρελθόν ή σε πρόσφατες αποφάσεις και σχέδια και η νέα σου άποψη για μια κατάσταση είναι χρήσιμη. Οι συζητήσεις που κάνεις τώρα είναι διαφωτιστικές. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τις μεταφορές, τις πεποιθήσεις ή τη δημοσίευση μπορούν να εστιαστούν περισσότερο. Συναρπαστικές εξελίξεις προμηνύονται για την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός
Η νέα γνώση για μια παλιά σχέση ή τον ψυχισμό σου μπορεί να είναι χρήσιμη και διαφωτιστική σήμερα. Είναι καιρός να αναλύσεις τα συναισθήματα σου, την ψυχολογία και τις οικείες σου σκέψεις, καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Μπορεί να έρθει μια είδηση για ένα χρέος ή δάνειο αλλάζοντας τις προοπτικές σου. Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αποφάσεις που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Μπορεί να κοιτάξεις ένα θέμα ή ένα άτομο από το παρελθόν με νέο τρόπο σήμερα. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή και είναι πιθανό να δεις νέα στρώματα μιας κατάστασης. Η αλλαγή οπτικής σε ένα θέμα σχέσης μπορεί να αποδειχθεί σημαντική. Δεν θα έχεις όλα τα γεγονότα ή τις απαντήσεις αυτήν τη στιγμή αλλά είναι μια καλή στιγμή για μια σταθερή επανεξέταση των θεμάτων. Μπορεί να υπάρξει μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου ή το φλερτ κάποιου να κάνει τη διαφορά σήμερα.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και προσεγγίζεις τα προβλήματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο. Βλέπεις μερικές από τις λεπτομέρειες της ζωής σου που προηγουμένως σου έλειπαν. Οι ιδέες που γεννιούνται τώρα μπορεί να έχουν μεγαλύτερη σημασία αργότερα. Είναι καλύτερο να ασχοληθείς ή να εντοπίσεις τις ανάγκες σου πριν δεσμευτείς ή υποσχεθείς πράγματα που αφορούν στην αγάπη και τον έρωτα.

Υδροχόος
Ενδιαφέρουσες σκέψεις, σημαντικές ιδέες και δημιουργικές σπίθες επιφυλάσσονται σήμερα με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται. Ίσως ανακαλύψεις νέους τρόπους έκφρασης που είναι λίγο ίσως αντισυμβατικοί αλλά πολύ ικανοποιητικοί. Η αναθεώρηση παλιών ιδεών μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες μεθόδους και μπορεί να είναι πολύ σημαντικές τους επόμενους μήνες. Μια παλιά ερωτική ιστορία μπορεί να επανέλθει.

Ιχθείς
Είσαι σε εξαιρετική θέση να κατανοήσεις ένα θέμα από το παρελθόν ή ένα οικογενειακό ζήτημα και η εύρεση δημιουργικών λύσεων σε προβλήματα μπορεί να είναι ικανοποιητική. Η ήπια εξερεύνηση είναι μια καλή ιδέα σήμερα, καθώς οι ιδέες που προκύπτουν μέσω των συζητήσεων ή των σκέψεων και οι αναπολήσεις μπορεί να είναι σημαντικές καθώς σε οδηγούν σε νέες ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβάστε επίσης