Ζώδια Σήμερα 17/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Αν και είσαι διατεθειμένη να προσεγγίσεις και να συνδεθείς σήμερα, υπάρχει μια τάση κάποια πράγματα να χαθούν στη μετάφραση. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σου για ένα θέμα μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν ή να συγκρούονται οδηγώντας σε, σε αναποφασιστικότητα. Ο πλανητικός κυβερνήτης σου ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα και στο προσκήνιο είναι μια νέα αντίληψη για το παρελθόν ή μια πληρέστερη αίσθηση του τι χρειάζεσαι. Η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου είναι έντονα ερωτική κι αν είσαι μόνη, το φλερτ σου ανεβάζει τη διάθεση.

Ταύρος
Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως ανήσυχη ή δυσαρεστημένη σήμερα, καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη. Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις τι λαχταράς ή να κατανοήσεις αν πρέπει να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο. Μπορεί να υπάρξει αποσύνδεση μεταξύ των συναισθημάτων για ένα θέμα ή το τι είναι πιο λογικό. Μια ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα επίσης στο παιχνίδι φέρνει τη φαντασία και τα όνειρα στο προσκήνιο.

Δίδυμοι
Τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι μια πάνω μια κάτω αν δώσεις μεγάλη προσοχή στις απαντήσεις των άλλων σήμερα. Μπορεί να μπερδεύεσαι για ένα μήνυμα ή μια επικοινωνία που σε βγάζει προσωρινά εκτός κέντρου. Προσπάθησε να μην βιαστείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα αφού τα συναισθήματα και η λογική μπερδεύονται. Τα επίπεδα ενέργειάς σου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα επίπεδα κινήτρων σου ή την αίσθηση του σκοπού.

Καρκίνος
Οι σκέψεις ή η λογική και οι ανάγκες φαίνεται να είναι μπερδεμένες και ένας συμβιβασμός μπορεί να είναι το κλειδί. Ίσως χρειαστεί να βγάλεις κάτι από το μυαλό σου για να μπορέσεις να επιστρέψεις σε αυτό αργότερα με φρέσκια ενέργεια. Είσαι λίγο πιο ευαίσθητη σε ανισορροπίες, ειδικά με τα μηνύματα που λαμβάνεις. Επίσης, η φαντασία είναι έντονη και πλούσια με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα του πνεύματός σου. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή έχει σκαμπανεβάσματα.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με την επικοινωνία και με το τι εννοείς σήμερα. Εάν υπάρχει λίγη αδεξιότητα στόχευσε στο να την αντιμετωπίσεις. Ίσως είναι καλύτερο να επανεκτιμήσεις εάν είναι απαραίτητο οι άλλοι να σε καταλάβουν για ένα θέμα πριν το επιδιώξεις. Καθώς η μέρα προχωρά γίνεται πιο εύκολο να στρέψεις την προσοχή σου σε ευρύτερα θέματα. Το συναίσθημα και ο έρωτας σε προβληματίζει σε κάποια σημεία.

Παρθένος
Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να φαίνεται δύσκολο να σε ικανοποιήσουν ή να σε ευχαριστήσουν, ή ένα κομμάτι χάους αντανακλά τη δική σου αναστάτωση. Σκέψου τα συναισθήματά σου αλλά προσπάθησε να μην τα αφήσεις να σε αποσπάσουν από τους στόχους σου για πολύ. Μια ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα υπογραμμίζει την ανάγκη των ονειρικών συναισθημάτων για κάποιον ή μια σχέσης. Μια μυστηριώδης αύρα γύρω σου είναι αρκετά ελκυστική και προσελκύεις τους άλλους σαν μαγνήτης.

Ζυγός
Μπορεί να αποσπαστείς κάποιες στιγμές και τα κοινωνικά σκαμπανεβάσματα χρειάζονται διαχείριση. Η δυσαρέσκεια στις σχέσεις μπορεί να προκαλέσει ανησυχία αν δεν ασχολείσαι με την πραγματική πηγή. Επίσης σήμερα μια ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα προβάλλει και υποστηρίζει τα όνειρά σου, αν και μπορεί να αισθάνεσαι αποθαρρυμένη πριν νιώσεις έμπνευση. Είσαι πιο παραγωγική αν οι προσπάθειές σου είναι ενδιαφέρουσες και εμπνευσμένες.

Σκορπιός
Οι ενέργειες της ημέρας δεν είναι καλές για παραγωγικότητα αλλά μπορεί να εμπνεύσουν τη φαντασία σου. Η εστίαση σε μια συγκεκριμένη ιδέα χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου αποτελεί πρόκληση. Η ανησυχία μπορεί εναλλακτικά να προκύψει από διαφορετικά γούστα και ενδιαφέροντα που είναι δύσκολο να ενσωματωθούν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για καλλιτεχνική έκφραση, ρομαντισμό και όνειρα.

Τοξότης
Η δυσαρέσκεια έχει τον τρόπο να αποσπά την προσοχή σου από τα καθήκοντά σου. Μπορεί να χρειαστείς λίγο συναισθηματικό χώρο για να επεξεργαστείς ένα μήνυμα χωρίς να θολώνει η εικόνα και να σε οδηγεί τελικά σε λανθασμένα συμπεράσματα. Μια ευθυγράμμιση Άρη – Ποσειδώνα προκαλεί ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες επιθυμίες, ιδιοτροπίες και παρορμήσεις. Η ερωτική σου ζωή χρειάζεται λίγη έμπνευση και φαντασία.

Αιγόκερος
Ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη και μπορεί να υπάρξουν μικρά προβλήματα που σε επιβραδύνουν ή σου αποσπούν την προσοχή. Μπορεί να τεθεί ένα ερώτημα για το αν σε εκτιμούν οι άλλοι. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας έρχονται μαζί στον τομέα της επικοινωνίας σου ξυπνώντας μια έντονη επιθυμία για μάθηση, σύνδεση ή εφαρμογή μιας μοναδικής ιδέας. Έχεις τη φαντασία για να απογειώσεις τον έρωτα.

Υδροχόος
Μερικές φορές μια δυσφορία μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απόφαση ή στη λύση κάποιου προβλήματος. Η σημερινή μέρα μπορεί να διώξει κάποια αναποφασιστικότητα. Ο Άρης πρόκειται να ευθυγραμμιστεί με τον Ποσειδώνα διεγείροντας την επιθυμία σου να κάνεις τα όνειρά σου πράξη. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ξαναβρίσκει τις ισορροπίες της. Αν είσαι μόνη, φλέρταρε και παραμέρισε ταμπού και προκαταλήψεις.

Ιχθείς
Παρεξηγήσεις είναι πιθανές για αυτό απόφυγε αποφάσεις ή σημαντικές συζητήσεις. Τα δευτερεύοντα προβλήματα έχουν έναν τρόπο να γίνονται γνωστά σήμερα και παρόλο που αποσπούν την προσοχή ή ενοχλούν μπορεί να είναι χρήσιμο τελικά να ασχοληθείς, έτσι ώστε να δώσεις λύσεις. Εξέτασε τρόπους ή εναλλακτικές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις στα εργασιακά, αλλά και στα ερωτικά σου.

Διαβάστε επίσης