Ξεσπά η Μαρία Αντωνά: «Όταν βγει ο Άρης φαντάζομαι πως έχει να δώσει πολλές απαντήσεις για τη σχέση με τη Σοφιάννα»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανό ανακοίνωσε ποινή για τον Άρη και τον Τάλα, καθώς επικοινώνησαν με ανθρώπους τους στην Ελλάδα.

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη και συνεργάτις της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», Μαρία Αντωνά, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, λέγοντας ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και αναφέρθηκε για πρώτη φορά on air στη φημολογούμενη σχέση του συντρόφου της με τη Σοφιάνα.

«Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες και εγώ είμαι παίκτης του Survivor, λες και έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτόν τον καιρό ακούω ότι συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Να υπενθυμίσω λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα και αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές και αυτό πολλές παρεξηγείται ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ότι είμαι εδώ για να κάνει νούμερα… Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα αυτό το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου! Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Και συνέχισε η Μαρία Αντωνά: «Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου, οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα από εκεί και πέρα τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει νομίζω ότι και ο Άρης, όταν θα βγει από το Survivor, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Δεν νομίζω δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν θα τοποθετηθεί γιατί ότι και να γίνεται μέσα για κάποιο λόγο πρέπει να λογοδοτώ εγώ για το τι ακριβώς συμβαίνει! Λες και εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media. Δεν είμαι εγώ μέσα στο παιχνίδι. Δεν είμαι παίκτης του Survivor. Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω και εγώ ένα πρότζεκτ το οποίο βλέπω μαζί σας και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση. Όσο μπορώ… Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει, για αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με την Σοφιάνα. Έχετε δει ότι ούτε αυτό έχω σχολιάσειΜε έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι, λες και είμαι εκεί και παίζω και λες και έχω κάνει συμβόλαιο ή πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό. Μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα για αυτό».

Διαβάστε επίσης