Met Gala 2022: Η Κιμ Καρντάσιαν έχασε 16 κιλά και εμφανίστηκε με το εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Το φετινό Met Gala απαιτούσε από τους καλεσμένους του, εμφανίσεις από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900.

Η  Κιμ Καρντάσιαν, μονοπώλησε τα φλας από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου, στο κόκκινο χαλί του Met Gala καθώς φόρεσε το εμβληματικό χρυσό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, δημιουργία του σχεδιαστή Ζαν Λουί.

Είναι η ολόχρυση τουαλέτα που φορούσε η ηθοποιός πριν από 60 χρόνια όταν τραγούδησε τα χρόνια πολλά στον τότε πρόεδρο Τζον Κένεντι για τα 45α γενέθλιά του. Το φόρεμα ήταν ραμμένο για εκείνη και είχε πάνω του πολύτιμους κρυστάλλους.

Kim Kardashian Met Gala 2022 Gown I Lost 16 Pounds Three Weeks

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα ήταν τόσο στενό που χρειάστηκε να της το ράψουν λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές, ενώ το χρώμα ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματος της Μέριλιν.

Kim Kardashian Met Gala

Η Κιμ παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει 16 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου» αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Έγινε ξανθιά και το συνδύασε με ένα εκθαμβωτικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ασημένιες γόβες, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης