Κατερίνα Καινούργιου: Έχει γενέθλιά και κάνει τον απολογισμός της

Η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε τα γενέθλιά της και ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, αλλά και την παραγωγή της εκπομπής που φρόντισε να στολίσει το πλατό και να το κάνει όλο ροζ.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε με την μεγάλη ανθοδέσμη που δέχτηκε από τον Νίκο Κοκλώνη και αναρωτήθηκε αν θα υπάρξει άνδρας που να μπορέσει να τον συναγωγιστεί.

«Θα σας κάνω μια πολύ προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή, φανταζόμουν ότι όταν κοντεύω τα 40 και είμαι 35, 36, 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει από την οικογένειά μου, τα σκεφτόμουν όλα έτσι. Στα 37 λοιπόν, μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά αλλά για κάποιο λόγο έχουν συμβεί.

Παρ’ όλα αυτά, έχω την υγεία μου, μεγαλώνω καλά, έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι αν κάποια πράγματα δε μας έχουν έρθει τη στιγμή που τα θέλουμε, μπορεί να μας έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται»

Διαβάστε επίσης