Άννα Βίσση: «Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση, από τότε που τον γνώρισα άλλαξαν όλα»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σχέση της με την κόρη της αλλά και τον πρώην άντρα της Νίκο Καρβέλα, έδωσε η Άννα Βίσση.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» εξομολογήθηκε πως από τότε που γνώρισε τον Νίκο Καρβέλα, άλλαξαν όλα στη ζωή της και παραδέχτηκε πως τόσο τα εγγόνια της όσο και η κόρη της, της λείπουν πολύ.

Προφανώς, για εσάς ο Νίκος Καρβέλας αποτελεί ακόμα ένα αναπόσπαστο καλλιτεχνικό κομμάτι της ζωής σας;

Θα μου άρεσε να με ρωτούσατε τι είναι ο Νίκος Καρβέλας για μένα. Και θα σας απαντούσα ότι χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα.

Στην μέχρι τώρα καριέρα σας, έχετε μουσικά απωθημένα, υπήρχε για παράδειγμα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που έγινε επιτυχία από άλλον τραγουδιστή, αλλά θα θέλετε να το έχετε ερμηνεύσει εσείς;

Και αυτό θα έλεγα ότι είναι ένα από τα απωθημένα μου και δεν είναι ένα τραγούδι, αλλά αρκετά. Κάτι που με οδήγησε να κάνω και τον δίσκο που ετοιμάζω με την Panik Records. Κομμάτια του Νίκου δηλαδή, που έχουν ερμηνεύσει άλλοι τραγουδιστές αλλά και ο ίδιος και θα ήθελα να τα πω εγώ τώρα στη συγκεκριμένη φάση που είμαι με ένα δικό μου τρόπο και με αλλιώτικη ενορχήστρωση – από όλα τα είδη που έχει δώσει ο Νίκος.

Έχετε χρόνο να βλέπετε τα εγγόνια σας και πόσο σας γεμίζει αυτό το γεγονός;

Μεγάλη λαχτάρα έχω να τα βλέπω και αναλόγως αυτής της λαχτάρας δεν μπορώ να πω ότι έχω τον χρόνο που θα ‘θελα. Και η κόρη μου μου λείπει πάρα πολύ. Η Αμερική είναι μακριά γι’ αυτό και στις συναυλίες φέτος θα πάω ένα μήνα και Αμερική για να το συνδυάσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε επίσης