Ζώδια Σήμερα 29/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι ενέργειες της ημέρας μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις στραγγισμένη ή χωρίς σαφή κατεύθυνση. Είναι προσωρινό και μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις μια παύση. Συντονίζεσαι με δύσκολες συνθήκες του παρελθόντος και ίσως να αντιμετωπίσεις ενοχές ή να αισθάνεσαι απογοητευμένη για τον χαμένο χρόνο. Πράγματα που έχεις παραμελήσει μπορεί να αποκαλυφθούν σήμερα. Η αυριανή νέα Σελήνη θα σε ανακατευθύνει, για αυτό σήμερα μην απογοητεύεσαι. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζει την ψυχολογία σου και ίσως να χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

Ταύρος
Ο τρέχων κύκλος του Ήλιου σου δίνει μια προσωπική ώθηση αφήνοντάς σε να νιώθεις περισσότερο υπεύθυνη για τη ζωή σου. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρχει μια τάση να θέλεις να κρυφτείς λίγο. Η αυριανή έκλειψη στο ζώδιό σου πιθανότατα να σε ανακατευθύνει. Σήμερα επίσης ο Πλούτωνας ξεκινά τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του και οι εργασίες ή οι μελέτες μπορεί να απαιτούν περισσότερη σκέψη ή στρατηγική μέχρι τις 8/10. Απόλαυσε το συναίσθημα, τον έρωτα και το φλερτ.

Δίδυμοι
Με τον Ήλιο στον ηλιακό 12ο οίκο σου έχεις τον προσανατολισμό σου και αναλογίζεσαι πρόσφατα γεγονότα, συνθήκες και συναισθήματα. Αύριο η έκλειψη Ηλίου θα σε βοηθήσει και θα σε κατευθύνει σε σωστό δρόμο. Σήμερα μπορεί να νιώσεις τη μείωση επιπέδων ενέργειας ή κινήτρων και ίσως κάποια διφορούμενα συναισθήματα για θέματα φιλίας, εργασίας ή φήμης. Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος σήμερα και μέχρι τις 8/10 επωφελείσαι από μια ανασκόπηση ή επανεκτίμηση προγραμμάτων ευεξίας, ρουτίνες, εργασιακά έργα, χρέη και στενές σχέσεις.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξει κάποια ασάφεια με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη. Προσωρινά μπορεί να μην είναι εύκολο να παρακινήσεις τον εαυτό σου. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν παρά να πιέζεις για ορισμούς και σταθερές απαντήσεις. Να είσαι λίγο πιο προσεκτική σε καταστάσεις που απαιτούν επιπλέον εστίαση ή προσοχή. Είναι σημαντικό να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις συναισθηματικές και πνευματικές σου ανάγκες.

Λέων
Η αυριανή έκλειψη μπορεί να σε παρακινήσει να ασχοληθείς με τις επιχειρήσεις. Ωστόσο με τη σημερινή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες αμφιβολίες για τους στόχους σου ή μπορεί να πιστεύεις σε κάτι μη ρεαλιστικό. Η αναβλητικότητα είναι μέρος των σημερινών ενεργειών. Προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα ή επιβράδυνε τους ρυθμούς σου για να έχεις τον προσανατολισμό σου. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και μην λες πράγματα που δεν έχεις επεξεργαστεί σωστά. Εάν είσαι μόνη, μην συγκρίνεις το παρελθόν με το παρόν ή το μέλλον.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να νιώθεις μια ανησυχία. Αν λαμβάνεις σήματα σύγχυσης από ένα σημαντικό άτομο μπορεί να έχει να κάνει με αβεβαιότητες και όχι με ουσιαστικά προβλήματα. Με τη σημερινή όψη Ήλιου – Ποσειδώνα είναι εύκολο να γοητεύεσαι από μια κατάσταση ή ένα άτομο. Δείξε την ακεραιότητά σου στα εργασιακά αφού αυτά που λες έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο και ίσως και συνέπειες. Η ερωτική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός
Μια μέρα πριν την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να νιώσεις λίγο απογοητευμένη προσωρινά. Μια δευτερεύουσα προκλητική όψη Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να μαντέψεις κάτι το οποίο θα μπορούσε να καταλήξει χρήσιμο και να σου δώσει την ευκαιρία να πάρεις μια ανάσα. Προσπάθησε να μην περιμένεις πολλά και να έχεις κατά νου ότι είσαι λίγο πιο ευαίσθητη σε ανισορροπίες του περιβάλλοντός σου. Μην αφήνεις συναισθήματα να σε πιέζουν υπερβολικά και λειτούργησε με τη λογική στα παιχνίδια του έρωτα.

Σκορπιός
Η σημερινή επιρροή Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί προσωρινά να σε επιβραδύνει, αλλά είναι πιθανό και να σε ωφελήσει ειδικά μια μέρα πριν την Ηλιακή έκλειψη. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις μπορεί να φαίνονται υπερβολικές μόνο προς το παρόν. Σήμερα επίσης ο Πλούτωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του ο οποίος διαρκεί πάνω από πέντε μήνες βάζοντάς σε ένα πιο ανακλαστικό πλαίσιο. Ο έρωτας περνά σε δεύτερη μοίρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει και τις εκπλήξεις του.

Τοξότης
Με τη σημερινή μικρή πρόκληση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι απίθανο να βρεις έναν άμεσο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου. Θα μπορούσες προσωρινά να μαντέψεις τα πράγματα και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Αυτή η διέλευση σε προκαλεί να αμφισβητήσεις το συνηθισμένο. Δώσε την ευκαιρία στον αγαπημένο σου να σου εκφράσει τις ανάγκες και τα συναισθήματά του. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη λάμψη σου και φλέρταρε.

Αιγόκερος
Μια μέρα πριν την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να βιώσεις μια βουτιά στην ενέργειά σου ή να νιώσεις έντονα την επιθυμία να ξεφύγεις. Δεν είναι ιδανική η στιγμή για να πάρεις απαντήσεις για αυτό μην πιέζεις τα πράγματα. Ο Πλούτωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του επηρεάζοντας εσένα περισσότερο από τους άλλους, αφού βρίσκεται στο ζώδιό σου. Καθώς η αλλαγή συμβαίνει τώρα μπορεί να υπάρξει κάποια μεγέθυνση άλυτων προβλημάτων, φόβων ή καταναγκασμών. Ωστόσο μπορείς να αναθεωρήσεις και να επαναξιολογήσεις την προσέγγισή σου σε νέα ξεκινήματα, φιλίες και ομαδικές συνδέσεις.

Υδροχόος
Ενώ βρίσκεσαι σε έναν κύκλο που είναι δυνατός για να κεντράρεις στον εαυτό σου και να νιώσεις άνετα, μπορεί να αισθάνεσαι κάποια κύματα αβεβαιότητας σήμερα. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια έλλειψη σαφήνειας με τα χρήματα, τα επαγγελματικά ή μηχανικά ζητήματα και μπορεί να είναι εύκολο να αγνοήσεις ή να χάσεις σχετικές λεπτομέρειες. Οι πτώσεις των κινήτρων είναι προσωρινές και ίσως είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να ρυθμίσεις τον εαυτό σου αντί να αναζητάς σαφείς απαντήσεις σε αυτήν τη φάση.

Ιχθείς
Στοχεύεις στο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου σήμερα με τον Ήλιο σε μια δευτερεύουσα αλλά προκλητική πτυχή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε παραβλέπουν, να αναβάλλεις αντί να αντιμετωπίσεις κάτι κατά μέτωπο. Ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και ορισμένοι μακροπρόθεσμοι στόχοι μπορεί να αναθεωρηθούν ή να επανεξεταστούν.

Διαβάστε επίσης