Μάρω Κοντού: «Στα 36 μου έμαθα ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «ΑΝΟΙΧΤΑ», όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον κινηματογράφο, για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, αλλά και για την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί.

Η ηθοποιός θυμήθηκε τα χρόνια που έμενε στο Κουκάκι και αποκάλυψε ότι έχασε τον πατέρα της, όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών, ενώ περιέγραψε την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Για την προσπάθειά της να κάνει παιδί, η Μάρω Κοντού επεσήμανε «σε έναν από τους δύο γάμους μου είπα να κοιτάξω το θέμα μου τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν».

Όπως συμπληρώνει «πήγα στο εξωτερικό και κοίταξαν τα ορμονικά μου…. Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί και ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία μου είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και μου είπε όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε νεότεροι από τις συνομήλικές σας και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το πέταξα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Δεν ήταν εμμονή μου».

Διαβάστε επίσης