Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»

Μια πολύ δύσκολη περίοδο περνά η Ιωάννα Τούνη, η οποία πριν λίγες ημέρες έχασε τη μητέρα της από καρκίνο.

Απόψε επέστρεψε στα social media και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε η μητέρα της και τα μηνύματα που έλαβε.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ορισμένα κακόβουλα σχόλια, που την ήθελαν να κάνει διακοπές Πάσχα μαζί με το σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Ναύπακτο και να μην πενθεί. Η ίδια απάντησε στο Instagram με μία σειρά από Instastories.

«Μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης