Ζώδια Σήμερα 28/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Σήμερα η διέλευση Ερμή – Πλούτωνα σε ενθαρρύνει να καταλήξεις σε κάποια ικανοποιητικά συμπεράσματα ή στρατηγικές. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου ένα πρόβλημα, να σημειώσεις εξαιρετική πρόοδο στην καριέρα σου ή μια ιδέα σου να σε βοηθήσει να κερδίσεις χρήματα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια ορμή ενέργειας στη ζωή σου και μια επιθυμία να ξεκινήσεις εκ νέου ένα έργο ή να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία. Το παιχνίδι του φλερτ και των κατακτήσεων συνεχίζεται.

Ταύρος
Είσαι απίστευτα επινοητική σήμερα και οι συνδέσεις σε νοητικό επίπεδο είναι εξαιρετικά χρήσιμες και ικανοποιητικές. Μια σχέση μπορεί να ωφεληθεί από μια συμφωνία ή έναν συμβιβασμό που είναι αμοιβαία επωφελής. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποκτήσεις διαφορετικές οπτικές γωνίες σε ένα θέμα ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Σου δίνει δύναμη να μαθαίνεις και να αναπτύσσεις ό,τι κάνεις. Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει.

Δίδυμοι
Με το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα είναι καλό να αντιμετωπίσεις τα πράγματα παρά την αναποφασιστικότητα που σε διακατέχει. Μπορεί να απολαύσεις κάτι καινούριο ή να ερευνήσεις ένα θέμα πιο βαθιά. Είσαι πιο πειστική και η επίλυση προβλημάτων μέσω συνομιλίας είναι ιδιαίτερα πετυχημένη. Ξαφνικές αναμνήσεις ή βαθύτερες σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια κίνηση επανασύνδεσης. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου με ειλικρίνεια κι αυτό να εκτιμηθεί.

Καρκίνος
Νέες ιδέες ή θέματα μπορούν να σε παρακινήσουν σήμερα παρά την αναποφασιστικότητα. Τελικά είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων με ένα τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα να κυριαρχεί στις διελεύσεις της ημέρας. Οι φίλοι, τα δίκτυα και οι συνδέσεις έχουν μερικά ενδιαφέροντα νέα ή ιδέες που σε εμπνέουν. Με τη Σελήνη στη ζώνη της καριέρας και της φήμης σου σήμερα είσαι σε μια διάθεση προγραμματισμού.

Λέων
Η ενέργεια που ξεχωρίζει σήμερα είναι μαζί σου για εποικοδομητικές συζητήσεις. Εύνοια στα σχέδια και τις στρατηγικές φέρνει η όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα στο παιχνίδι. Η επίλυση προβλημάτων είναι εφικτή, βλέποντας ένα νέο επίπεδο μιας κατάστασης η οποία σε οδηγεί σε ένα επιχειρηματικό πλεονέκτημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου όλη μέρα, διεγείροντας την αίσθηση της περιπέτειας ακόμα και στον έρωτα.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια αβεβαιότητα ή αναποφασιστικότητα, αλλά μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα σε βοηθά να εστιάσεις σε ό,τι έχει σημασία. Η ψυχική ενέργεια και η δύναμη σε βοηθά να πείσεις και να αναλάβεις την ηγεσία. Έχεις άποψη για συμφωνίες και επενδύσεις ή μπορεί να αισθάνεσαι πολύ παθιασμένη με μια ιδέα ή ένα δημιουργικό έργο. Είσαι σε πρωταγωνιστική θέση σε ότι αφορά στο συναίσθημα και τον έρωτα.

Ζυγός
Ενώ η ανασφάλεια μπορεί να παίζει με τις αποφάσεις σου κατά καιρούς, σήμερα μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα σε βγάζει μπροστά. Με μια ισχυρή ικανότητα να βλέπεις τις προτεραιότητές σου, μπορείς να αποκτήσεις ή να αισθάνεσαι πιο ενδυναμωμένη για μια οικιακή ή οικονομική κατάσταση. Η Σελήνη ενισχύει την κοινωνικότητά σου η οποία κρύβει ερωτικούς πειρασμούς.

Σκορπιός
Μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα που είναι στο παιχνίδι σήμερα, σε οδηγεί σε νέα επίπεδα με άτομα της ζωής σου, μέσα από ουσιαστικές ιδέες ή συζητήσεις. Η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για θέματα και διλήμματα του μυαλού. Έχεις τη δύναμη της πειθούς και τις ισχυρές δεξιότητες παρατήρησης με το μέρος σου. Παρόλα αυτά η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας και θέλεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να οργανώσεις τη ζωή σου.

Τοξότης
Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Πλούτωνα ξεχωρίζει για τις εποικοδομητικές συζητήσεις αν και μπορεί να είσαι ευαίσθητη στις διαφορές κατά διαστήματα σήμερα. Ευτυχώς είσαι αποφασισμένη να επιλύσεις προβλήματα και να εξαλείψεις τα ελαττώματα αντί να βολευτείς σε αυτά. Οι ιδέες σου για οικονομικά και πρακτικές υποθέσεις είναι εξαιρετικές. Ο έρωτας κυριαρχεί και δίνει νόημα στη ζωή σου.

Αιγόκερος
Με τη Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όλη τη μέρα είναι καιρός να περάσεις λίγο χρόνο ήρεμα και χαλαρά. Είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για να πατήσεις το κουμπί της επαναφοράς καθώς ανακτάς δυνάμεις. Ακόμα κι έτσι η μέρα είναι δυνατή για επικοινωνία και ψυχικό σθένος. Ενώ αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις για διαχείριση, η σημερινή όψη Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να φέρει ικανοποιητικές συζητήσεις ακόμα και για τον έρωτα.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα όλη τη μέρα διεγείρει την περιέργειά σου. Μια όψη Ερμή – Πλούτωνα είναι εξαιρετική για να αποκτήσεις μια νέα κατανόηση ενός προσωπικού θέματος που βοηθά τα πράγματα να προχωρήσουν. Μπορεί να υπάρξουν λύσεις σε προβλήματα στο εσωτερικό μέτωπο. Κάποιες συναρπαστικές πληροφορίες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι με ισχυρούς τρόπους ακόμα και στον έρωτα.

Ιχθείς
Η όψη της ροής του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα ενθαρρύνει μια νέα ματιά στις φιλίες ή τους στόχους σου. Μπορεί να θελήσεις να δεθείς και να συνδεθείς με άλλους σε βαθύτερο επίπεδο και οι συζητήσεις τείνουν να το αντικατοπτρίζουν αυτό. Λάβε υπόψη σου ότι μπορείς να μεταδίδεις δυναμικά τα μηνύματά σου σήμερα και να έρθουν νέα που νιώθεις ότι σου δίνουν ένα πλεονέκτημα.

Διαβάστε επίσης