Ζώδια Σήμερα 19/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα των πόρων σου σήμερα και κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το να εξασφαλίσεις ή να διαχειριστείς καλύτερα αυτά που ήδη έχεις. Αυτό το διάστημα είναι πιθανό τις στιγμές που σχηματίζει ο Ήλιος προκλητικές όψεις σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη, να έχεις την τάση να ξοδεύεις υπερβολικά ή να έχεις εμμονή με τα μέσα και τα υλικά σου πράγματα. Ωστόσο σήμερα μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα και να κάνεις θετικές αλλαγές με μακροχρόνια σημασία. Το συναίσθημα κυριαρχεί.

Ταύρος
Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και αυτός ο κύκλος δίνει έμφαση σε σένα, τις προσωπικές ανάγκες και τα σχέδιά σου. Σε γενικές γραμμές είναι μια στιγμή να αδράξεις τη μέρα και να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως θα ήθελες να είναι. Εάν θέλεις να προωθήσεις τις ιδέες ή την προσωπικότητά σου θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αυτήν την εποχή του χρόνου. Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση κάνει θαύματα στην ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου και ξεκινά μια περίοδος τακτοποίησης του χρόνου. Είναι επίσης μια περίοδος αυξημένης εστίασης στην ξεκούραση, τη χαλάρωση, την αποτοξίνωση και το να αφήσεις πίσω σου υπερβολικά ή ξεπερασμένα έργα και καταστάσεις. Μπορείς να αναλογιστείς πρόσφατα γεγονότα, συνθήκες και συναισθήματα. Στόχος σου είναι να γνωρίσεις τον εαυτό σου, τους στόχους και τις ανάγκες σου καλύτερα.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να προγραμματίσεις, να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις που σχετίζονται κυρίως με την πορεία της ζωής σου ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ωστόσο ο Ήλιος μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα όπου θα παραμείνει για ένα μήνα και αυτή η επιρροή είναι υποστηρικτική. Είσαι επικεντρωμένη σε νέα ξεκινήματα, έργα και ιδέες και ίσως είναι καιρός να πειραματιστείς περισσότερο. Κοινωνικές δραστηριότητες φέρνουν νέους έρωτες στη ζωή σου.

Λέων
Ο Ήλιος κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος σήμερα, ξεκινώντας έναν κύκλο που δίνει έμφαση στη καριέρα και τη δημόσια ζωή σου ή τους στόχους και τις ευθύνες σου. Η σημερινή μέρα είναι καλή για την επιδίωξη προσωπικών ενδιαφερόντων, να συνεισφέρεις σε κάτι ομαδικό και να μοιραστείς την πείρα και τις εμπειρίες σου με τους άλλους. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται και φέρνει ευκαιρίες.

Παρθένος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 9ο οίκο σου και διεγείρει την επιθυμία σου να βιώσεις τη ζωή πέρα από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Είναι μια εξαιρετική εποχή για να εξερευνήσεις νέες ιδέες, να απολαύσεις διαφορετικές εμπειρίες και να τολμήσεις το άγνωστο. Μπορείς να ανανεώσεις τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σου ή να δώσεις όλες σου τις ικανότητες προκειμένου να κατακτήσεις αυτά που θέλεις. Σήμερα ασχολήσου με το σπίτι και την οικογένεια.

Ζυγός
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και θα ταξιδεύσει σε αυτόν τον τομέα της κοινής χρήσης και της οικειότητας για έναν μήνα. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση στη συναισθηματική ή υλική υποστήριξη στη ζωή σου, στις στενές σχέσεις και στην προσωπική ανάπτυξη μέσα σου. Λαχταράς βαθύτερες συνδέσεις με ανθρώπους ή έργα τις επόμενες εβδομάδες. Σήμερα ωστόσο μπορείς να καταλήξεις σε μια ικανοποιητική συμφωνία ευρύτερα και να φροντίσεις την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός
Ο Ήλιος κατευθύνεται στο αντίθετό σου ζώδιο σήμερα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορείς να βρεις μια πιο ισορροπημένη κατάσταση ύπαρξης και μια ευρύτερη προοπτική για το τι χρειάζεσαι και θέλεις από τη ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη εστίαση στη συντροφικότητα ή τις συνεργασίες και αναμφίβολα να επωφεληθείς από τις γνώσεις των άλλων. Σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να ερευνήσεις περισσότερο μια δουλειά ή ένα θέμα υγείας. Επίσης να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για ουσιαστική επαφή με τους άλλους.

Τοξότης
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και αυτή η κίνηση φέρνει το εγώ και την περηφάνια σου στην εξίσωση, ενισχύοντας την ικανότητά σου να αναλαμβάνεις τη δουλειά, τις καθημερινές σου υποθέσεις ή τα προγράμματα ευεξίας. Νέα ξεκινήματα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πιθανά ειδικά μετά την Ηλιακή Έκλειψη στις 30 του μήνα. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου στρέφει τα φώτα επάνω σου.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος μετακομίζει σήμερα στον ηλιακό 5ο οίκο σου και έτσι οι εβδομάδες που ακολουθούν φέρνουν θετική ενέργεια και έμπνευση για δημιουργικές προσπάθειες και σχέσεις. Δίνεις περισσότερη προσοχή στα προσωπικά χόμπι ή στην αναψυχή και τη διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αυτοέκφρασης ευδοκιμείς με την ανατροφοδότηση και την καλή διάθεση των άλλων και είσαι πιο ανοιχτή, στοργική και παιχνιδιάρα. Σήμερα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Υδροχόος
Από σήμερα και μέχρι τις 20/5 ο Ήλιος διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Ο Ερμής βρίσκεται ήδη σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου και με τον Ήλιο εδώ η ανάγκη να κάνεις μια παύση και να κεντράρεις στον εαυτό σου είναι ακόμα πιο έντονη. Είναι ένας καλός κύκλος για οικογενειακές δραστηριότητες, βελτίωση του σπιτιού και φροντίδα για τις ανάγκες ασφάλειας και άνεσης. Σήμερα μπορείς να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις για ένα έργο ή ένα άτομο.

Ιχθείς
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου ξεκινώντας έναν κύκλο περιέργειας, μάθησης και νοητικής δραστηριότητας στη ζωή σου. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας ο επόμενος για να πειραματιστείς με νέες ιδέες, να μάθεις νέα πράγματα ή να αναπτύξεις τρέχουσες σπουδές και ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή περίοδος για να συλλέξεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και μια εξαιρετική περίοδος για να εισάγεις περισσότερη ποικιλία στη ζωή σου.

Διαβάστε επίσης