Άννα Βίσση: Απαγόρευσαν σε Drag Queen να μπει στο μαγαζί που τραγουδά – Η ανάρτηση της τραγουδίστριας


Έντονα δυσαρεστημένη είναι η Άννα Βίσση μετά το περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η γνωστή drag queen Δούκισσα επισκέφθηε το “Hotel Ermou”, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει μέσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στα social media, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα του μαγαζιού της αρνήθηκαν την είσοδο λόγω της εμφάνισής της.

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων», αναφέρεται στην καταγγελία.

H Άννα Βίσση με τη σειρά της πήρε δημόσια θέση και θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω ανάρτησης της σε instastories.

«Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση, η οποία το περασμένο Σάββατο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Vissi
Διαβάστε επίσης