Ζώδια Σήμερα 20/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον τομέα του πνεύματός σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενθαρρύνοντάς σε να απολαύσεις μια αισιόδοξη πλευρά. Μια σύντομη αλλαγή ρυθμού μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη και μπορεί να αναζητάς περισσότερο χρόνο και χώρο. Ίσως μάθεις κάτι που σου δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ή σε βοηθά να προχωρήσεις ένα έργο. Το συναίσθημα και ο έρωτας περνά προσωρινά σε δεύτερη μοίρα.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στον τομέα της οικειότητάς σου για μεγάλο μέρος της ημέρας και νιώθεις την ανάγκη να συνδεθείς πιο βαθιά με ένα άτομο, ένα έργο ή με τα πιο εσωτερικά σου συναισθήματα. Μπορείς να λύσεις ένα περίπλοκο πρόβλημα ή να αποκαλύψεις έναν σημαντικό πόρο που σε βοηθά. Είσαι επίσης πιο συντονισμένη με τα όνειρα, τις ελπίδες και τις σχέσεις σου, κάτι που βελτιώνει τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Εστιάζεις στην κοινωνική σου ζωή ή στις σχέσεις σου σήμερα ή δεν έχεις τη συνήθη τάση σου να κάνεις τα πράγματα μόνη σου. Αν και απογοητεύεσαι εύκολα σκέψου πως η οικοδόμηση έντασης μέσα σου έχει να κάνει με την επιθυμία να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Ωστόσο γνωρίζεις την αξία του να κάνεις πρακτικά πράγματα, κάτι που είναι ικανοποιητικό. Θέλεις να διαπρέψεις στα εργασιακά κι αυτό απαιτεί έξτρα προσπάθεια. Ο έρωτας σε συναρπάζει για αυτό και επιδιώκεις νέες εμπειρίες.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στο να τακτοποιήσεις τις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Είσαι χαρούμενη που κάνεις βελτιώσεις στα προβλήματα που βλέπεις πιο καθαρά από ότι συνήθως. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να αισθανθείς πιο δυνατή μέσω της μάθησης και της ανάπτυξης των δεξιοτήτων σου. Θέλεις να προσθέσεις ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή και το επιδιώκεις με κάθε τρόπο.

Λέων
Με τη Σελήνη στον τομέα της χαράς σου τις περισσότερες ώρες της ημέρας έλκεσαι από δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις, να ανταγωνιστείς ή να παίξεις. Οι εποικοδομητικές δραστηριότητες με κάποιον ξεχωριστό σε συναρπάζουν ιδιαίτερα. Κάποιος ή μια σχέση σε παρακινεί να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να κάνεις το καλύτερο. Εάν είσαι μόνη, έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να ζήσεις διαφορετικές ίσως και προκλητικές εμπειρίες.

Παρθένος
Η συναισθηματική ανανέωση είναι πιο έντονη από ό,τι συνήθως σήμερα με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διέλευση της στον ηλιακό 4ο οίκο σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Καθώς δεν είσαι συνεχώς συγκεντρωμένη επιλέγεις δοκιμασμένες και έγκυρες μεθόδους. Ωστόσο μπορείς να κερδίσεις ένα προνόμιο στα εργασιακά κάτι που θα σου φανεί χρήσιμο αργότερα. Η κοινωνικότητα βελτιώνει την ερωτική σου ζωή.

Ζυγός
Απολαμβάνεις κάποια επιπλέον προσοχή στον κόσμο των συνδέσεων, των επικοινωνιών και της μάθησης σήμερα. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα των επικοινωνιών σου κι αυτό διευκολύνει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς και τις διαπραγματεύσεις. Οι σημερινές ενέργειες είναι επίσης ευνοϊκές για να μάθεις κάτι που σου δίνει πλεονέκτημα στις επιδιώξεις σου. Νέες εμπειρίες και γνωριμίες που αφορούν στον έρωτα ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου ακόμη περισσότερο.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα των πόρων σου και μπορεί να θελήσεις να προστατεύσεις τα χρήματα και αντικείμενά σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Η εξερεύνηση νέων δημιουργικών δραστηριοτήτων στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες ευκαιρίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά μέσα από την ειλικρινή επικοινωνία. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό.

Τοξότης
Με τη σημερινή Σελήνη μπορεί να νιώσεις ένα κύμα συναισθηματικής ενέργειας. Μπορεί να νιώσεις ανταγωνιστική με τον εαυτό σου, να θελήσεις να βελτιωθείς και να προχωρήσεις. Νέες πληροφορίες και πιθανά εποικοδομητικές συζητήσεις ανοίγουν νέες κατευθύνσεις μπροστά σου. Το ενδιαφέρον σου για την οικογένεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας γίνεται προτεραιότητα σου για το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερος
Συνεχίζεις να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Ωστόσο βρίσκεις περισσότερη υποστήριξη και ζεστασιά ακούγοντας την καρδιά σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Η ταξινόμηση ιδιαίτερα σε πρακτικό επίπεδο είναι πιο ικανοποιητική και παραγωγική. Επιδίωξε να κρατήσεις προκλητικούς ή απαιτητικούς ανθρώπους μακριά, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα διάλειμμα ή αυτό που θέλεις εσύ.

Υδροχόος
Μπορεί να σου αρέσει να σχεδιάζεις ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο σήμερα και τα οφέλη να προκύψουν από τη συνεργασία με κάποιον. Οι διελεύσεις σήμερα αποσπούν την προσοχή σου στη δικτύωση, τις φιλίες και τη σύνδεση με τους στόχους σου. Η επιτυχία επίσης για να βελτιώσεις τον τομέα των οικονομικών σου και τα ταλέντα σου το επόμενο διάστημα είναι μια εύκολη υπόθεση.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για τα επαγγελματικά σου, για να οργανωθείς, αλλά και να λύσεις προβλήματα. Ωστόσο μπορείς να δοκιμάσεις νέους τρόπους χειρισμού των συναισθημάτων ή της οικογενειακής ζωής. Η Ήρα μετακομίζει στο ζώδιό σου για μια παραμονή εννέα μηνών ενισχύοντας την επιθυμία και την αυτοπεποίθησή σου να κυνηγήσεις τα ενδιαφέροντα σου κι αυτά που σε ικανοποιούν.

Διαβάστε επίσης